Το πρώτο teaser του Hyundai i20 N [video]

Το πρώτο teaser του Hyundai i20 N [video]

Η σπορ έκδοση του i20 έρχεται μέσα στο 2020 με τις περιποιήσεις του τμήματος N Performance.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η Hyundai Αυστρίας στο Youtube με το νέο i20, έκρυβε μια μικρή έκπληξη για τους φίλους της φίρμας - το πρώτο teaser του επερχόμενου i20 N.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέο Hyundai i20 [video]

Η εικόνα με το προφίλ του i20 N εμφανίζεται στο τέλος το βίντεο και παρόλο που είναι σκοτεινή, αποκαλύπτει τη σιλουέτα και λίγα στοιχεία για το ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο της έκδοσης επιδόσεων. Όπως βλέπουμε, το μοντέλο θα φορά ζάντες μεγάλης διαμέτρου που θυμίζουν αγωνιστικό, θα έχει διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, προεκτάσεις των μαρσπιέ με κόκκινη "υπογραφή" και μια αρκετά μεγάλη αεροτομή στην κορυφή της πίσω πόρτας.

Μπορεί να μην έχουμε πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη της γρήγορης έκδοσης του σουπερμίνι, όμως είναι σίγουρο πως θα εξοπλίζεται με σπορ ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα και έναν ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που θα αποδίδει κοντά στους 200 PS. Στόχος της Hyundai είναι να ανταγωνιστεί επάξια εδραιωμένα μοντέλα της αγοράς όπως τα Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI, εκμεταλλευόμενη την απουσία των Renault Clio RS και Peugeot 208 GTi που σταμάτησαν στις προηγούμενες γενιές τους.

Το νέο i20 N αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020 ενώ θα πλαισιωθεί και από πιο προσιτές εκδόσεις i20 N Line με σπορ πινελιές σε εμφάνιση και στήσιμο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube