Brabus Ultimate E Facelift: Το ηλεκτρικό smart των €50.000

Brabus Ultimate E Facelift: Το ηλεκτρικό smart των €50.000

Βελτιωμένη έκδοση του ανανεωμένου smart EQ fortwo cabrio σε περιορισμένη παραγωγή

Μετά από το Ultimate E Shadow Edition του 2019, η Brabus παρουσίασε το ηλεκτρικό Ultimate E Facelift, μια βελτιωμένη έκδοση του πρόσφατα ανανεωμένου smart EQ fortwo cabrio η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 50 μονάδων!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι τιμές των ηλεκτρικών smart EQ fortwo και forfour

Αισθητικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από το αεροδυναμικό πακέτο "Widestar" που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, σπλίτερ, προεκτάσεις των φτερών εμπρός και πίσω, μεγαλύτερα μαρσπιέ, σφυρήλατες ζάντες 18" και πίσω διαχύτη με κόκκινες λεπτομέρειες. Τα νέα φώτα LED και η απουσία γρίλιας κάνουν εμφανές ότι αυτό πρόκειται για ανανεωμένο smart EQ fortwo cabrio ενώ από το ρύγχος απουσιάζει η επιγραφή smart που έχει αντικατασταθεί από το έμβλημα του βελτιωτικού οίκου.

Brabus

Στο εσωτερικό βρίσκουμε επενδύσεις από δέρμα υψηλής ποιότητας, μια αριθμημένη πλακέτα στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και μικρές σπορ πινελιές που δείχνουν πως αυτό δεν είναι ένα τυπικό smart.

Σύμφωνα με την Brabus, η νέα ρύθμιση της ανάρτησης συνδυάζει άνεση και σπορ αίσθηση ενώ σε συνδυασμό με τα μεικτά ελαστικά επιδόσεων (205/35 R 18 εμπρός και 235/30 R 18 πίσω) και τα μεγαλύτερα μετατρόχια βελτιώνει το κράτημα του ηλεκτρικού smart.

Ο οδηγός έχει πρόσβαση σε 4 προγράμματα (Level 1, Eco, Sport, Sport+) μέσω ενός διακόπτη στο ταμπλό, τα οποία αλλάζουν τις ρυθμίσεις του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης δίνοντας προτεραιότητα στην αυτονομία ή στις επιδόσεις.

Brabus

Χάρη στις επεμβάσεις των μηχανικών της Brabus, στη λειτουργία Sport+ η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα αυξάνεται στους 92 PS (+10 PS) και τα 180 Nm (+20 Nm), επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 10,9" (έναντι 11,9"). Όσο για την τελική ταχύτητα, αυτή παραμένει ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 130 km/h προς όφελος της αυτονομίας η οποία αγγίζει τα 125 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα από τα 50 Brabus Ultimate E Facelift, να σας ενημερώσουμε πως η τιμή του μοντέλου ξεκινά από τα €49.449. Μπορεί το ποσό να ακούγεται αρκετά υψηλό για ένα διθέσιο όχημα πόλης (έστω και ηλεκτρικό), όμως να θυμίσουμε πως το προηγούμενο Brabus Ultimate E Shadow Edition με πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά, κόστιζε €64.900! Για να έχετε ένα καλύτερο μέτρο σύγκρισης, η τιμή του εργοστασιακού smart EQ fortwo cabrio στην Ελλάδα ξεκινά από τα €28.490.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Brabus Ultimate E Shadow Edition με 65 χιλιάδες ευρώ (!)

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube