Οι τιμές των ηλεκτρικών smart EQ fortwo και forfour

Οι τιμές των ηλεκτρικών smart EQ fortwo και forfour

Τα ανανεωμένα μοντέλα της smart έφτασαν στην ελληνική αγορά.

H smart ανακοίνωσε τις τιμές της νέας γκάμας της στην ελληνική αγορά, η οποία απαρτίζεται από τα πρόσφατα ανανεωμένα EQ fortwo coupé, EQ fortwo cabrio και EQ forfour.

Τα μοντέλα υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της smart. Οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα που περιλαμβάνει σύγχρονα γραφικά full-LED στα φώτα (προαιρετικά), ελαφρύ φούσκωμα στο ρύγχος, νέους προφυλακτήρες, διαφορετική γρίλια με ενσωματωμένα προβολάκια και πλευρικές εισαγωγές αέρα. Στο εσωτερικό η εικόνα είναι γνώριμη όμως η smart κάνει λόγω για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους και νέα διεπαφή για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Όλα τα smart έχουν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 82 PS (60 kW) και 160 Nm ροπής και μπαταρία ιόντων λιθίου 17,6 kWh. Η αυτονομία κυμαίνεται μεταξύ 145-159 km ανάλογα με την έκδοση αμαξώματος. Με τη βοήθεια του προαιρετικού φορητού ταχυφορτιστή 22 kW, η φόρτιση από το 10% στο 80% της ενέργειας γίνεται σε λιγότερο από 40 λεπτά. Για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να ξεπεράσουν το "range-anxiety", η smart σχεδίασε μια εφαρμογή για smartphone η οποία επιτρέπει την οργάνωση των διαδρομών και την εύρεση σταθμού φόρτισης.

Αναλυτικά οι τιμές των ανανεωμένων smart στον παρακάτω πίνακα:

ΜοντέλοΤιμή
smart fortwo coupe EQ facelift€24.990
smart fortwo cabrio EQ facelift€28.490
smart forfour EQ facelift€25.675

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube