Audi Sport quattro και Nanuk κοντά στην παραγωγή;

Audi Sport quattro και Nanuk κοντά στην παραγωγή;

Η Audi βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης των πρόσφατων πρωτοτύπων που παρουσίασε, διερευνώντας τη πιθανότητα να εξελιχτούν σε μοντέλα παραγωγής.

Η Audi θα λανσάρει μια σειρά από κορυφαία μοντέλα για το χτίσιμο εικόνας που θα βασίζονται στα πρόσφατα πρωτότυπα, όπως το νέο Sport quattro και το σούπερκαρ Nanuk.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι να διευρυνθεί η γοητεία που ασκεί η Audi στο καταναλωτικό κοινό και να ενισχυθεί η εικόνας της ως κατασκευάστριας εμβληματικών αυτοκινήτων. Αυτά δήλωσε, στους συναδέλφους μας του Autocar UK, ο διευθύνων σύμβουλος της φίρμας στη Βρετανία, André Konsbruck.

Ωστόσο αυτή παραμένει μια δήλωση και κανένα από τα δύο πρωτότυπα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως ότι θα πάρει την άγουσα για τη γραμμή παραγωγής. Από την άλλη, ο Konsbruck λέει ότι και τα δύο είναι παραγωγικά βιώσιμα και το αν θα φτάσουν στην παραγωγή έχει να κάνει με τις υπό εξέλιξη έρευνες στο καταναλωτικό κοινό και με την αξιολόγησή τους στο αν αυτές κατατείνουν σε κάτι τέτοιο.

«Κάθε πρωτότυπο που επιδεικνύουμε διαθέτει δυναμική παραγωγής και τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν αποτελούν εξαίρεση», λέει ο Konsbruck. «Μπορώ να δω ένα μέλλον όπου στοχεύουμε σε διαφορετικά, νεωτερικά, premium αυτοκίνητα, τα οποία ο κόσμος θα επιθυμούσε να οδηγεί, όπως αυτά τα δύο πρωτότυπα. Θα ήταν μοναδικά και, φυσικά, ακριβά, αλλά θα παρείχαν τέτοια εταιρική εικόνα και θα απογείωναν την επιθυμία για την Audi ως σύνολο.

»Όσο και δημοφιλές να είναι δεν μπορούμε να κατασκευάζουμε μόνο Audi Α3. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η Audi πάντα έφτιαχνε εμβληματικά μοντέλα για να θωρακίσει την premium εικόνα της, και αυτοκίνητα όπως το Sport quattro [video] και το Nanuk θα μπορούσαν να πετύχουν αυτό το στόχο».

[Πηγή Autocar UK]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube