Άλλη μια διαρροή για τη νέα Porsche 911

Άλλη μια διαρροή για τη νέα Porsche 911

Λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση της νέας Porsche 911, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποιες από τις φωτογραφίες του press kit της.

Αν και την έχουμε ήδη δει σχεδόν ακαμουφλάριστη σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες (αλλά και επίσημες), τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Porsche 911, ή 992, θα γίνουν στις 27 Νοεμβρίου.

Φαίνεται όμως ότι κάποιος αποφάσισε να κοινοποιήσει κάποιες από τις επίσημες φωτογραφίες του λανσαρίσματος μερικές μέρες νωρίτερα. Η ανάλυση είναι χαμηλή, μας επιτρέπει όμως να δούμε την τελική μορφή κάθε γωνιάς της νέας 911. Στο εμπρός μέρος, μόνο η διαφορετική διαμόρφωση του προφυλακτήρα φανερώνει ότι πρόκειται για τη νέα γενιά, ενώ πίσω η βασική διαφορά είναι η κόκκινη φάσα που ενώνει τα δύο σκουρόχρωμα φανάρια μεταξύ τους. Διαφορετικοί είναι και οι αεραγωγοί πάνω από τον κινητήρα, και ο πιο «καθαρός» προφυλακτήρας.

Αναμένοντας την παρουσίαση του μοντέλου και τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο βασικός κινητήρας της γκάμας θα είναι ο 3λιτρος τούρμπο της απερχόμενης 911, με την ισχύ του αυξημένη στους 390-400 ίππους για την Carrera και στους 450 για την Carrera S. Θα συνοδεύεται άλλωστε από ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK θα έχει οκτώ σχέσεις, ενώ το χειροκίνητο 7άρι θα διατηρηθεί στην γκάμα.

Porsche 911 992

Σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις Carrera 2S και 4S, και μέχρι το τέλος του 2019 θα δούμε την γκάμα της 911 να διευρύνεται, σίγουρα με την Cabriolet, την Turbo και την GTS, ενώ ίσως προλάβουμε και την GT3. Αργότερα, με την ανανέωση του μοντέλου, θα προκύψει και η 1η… επαναφορτιζόμενη υβριδική 911 της Ιστορίας, με ηλεκτρικό μοτέρ 95 ίππων.

Porsche 911 992

[Πηγή: Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube