Τελευταίες φωτογραφίες της νέας Porsche 911 λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της

Τελευταίες φωτογραφίες της νέας Porsche 911 λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της

Η αποκάλυψη θα γίνει στα τέλη του μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας 911 (992) στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα επιλεγμένες φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου.
Η δημοσιοποίηση έρχεται στο πλαίσιο μιας στρατηγικής με βάση την οποία η εταιρεία θα αποκαλύπτει έως το τέλος Νοεμβρίου στοιχεία για το νέο της αυτοκίνητο. Πρόκειται για μια στρατηγική teaser.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι το αυτοκίνητο έχει περάσει από δοκιμασίες τόσο σε πολικές θερμοκρασίες, όσο και σε πολύ υψηλές στις αμερικανικές ερήμους, έτσι ώστε οι μηχανικοί της εταιρείας να είναι σίγουροι πως το αυτοκίνητο θα ανταποκριθεί ιδανικά κάτω από όλες τις συνθήκες.

por

Όπως τονίζει  ο Andreas Pröbstle, Project Manager για την καινούργια 911, η διαδικασία είναι απαραίτητη για να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι ανά τον κόσμο πελάτες μας θα απολαύσουν δίχως πρόβλημα τις αρετές της νέας 911.
Είναι προφανές –λέει ο Pröbstle - ότι τα πρωτότυπα της 911 επισκέφθηκαν ουκ ολίγες φορές το Nurburgring, όπου κινητήρας, μετάδοση, φρένα και σασί τίθενται στα όριά τους και ακόμη πιο πάνω για να αποδείξουν την αξιοπιστία τους, ενώ αποκάλυψε ότι πολλά από τα πρωτότυπα οδηγήθηκαν και στην πίστα Nardo και στην Ιταλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η καινούργια 911 θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη αρχές του 2019, αρχικά στις εκδόσεις  911 Carrera S και 4S, οι οποίες θα εξοπλίζονται προαιρετικά με το νέο 8άρι PDK κιβώτιο. Θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις Carrera και Carrera 4.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την 911 Carrera να αποδίδει 400 ίππους, την Carrera S 450, ενώ η Turbo S θα ξεπερνά τους 600 ίππους. Σε ό,τι αφορά στη νέα GT3, αυτή δεν αναμένεται να έρθει πριν το 2020. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η GT3 δεν θα φορά πλέον τον γνωστό μας τετράλιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, ο οποίος θα δώσει τη θέση του σε έναν bi-turbo εξακύλινδρο 3,8 λίτρων, με ισχύ που θα φτάνει τους 550 ίππους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube