Alfa Romeo Giulia εθεάθησαν να κυκλοφορούν στην Φρανκφούρτη

Alfa Romeo Giulia εθεάθησαν να κυκλοφορούν στην Φρανκφούρτη

Μερικές Giulia εθεάθησαν να κυκλοφορούν ελαφρώς καμουφλαρισμένες στα περίχωρα της Φρανκφούρτης.

Μια ελαφρώς καμουφλαρισμένη Alfa Romeo Giulia εντόπισε και φωτογράφισε αναγνώστης του αμερικανικού site Carscoops. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, έχει τον ίδιο εμπρός προφυλακτήρα με την QV των 503 ίππων, αλλά μικρές ζάντες και ήπιας σχεδίασης πίσω προφυλακτήρα. Στοιχεία που υποδηλώνουν κάποια από τις απλές εκδόσεις.

Η Alfa είχε παρουσιάσει νωρίτερα την κορυφαία QV η οποία έχει ανακοινωθεί ότι έχει κάνει και ρεκόρ στο Nurburgring. Δεν είχαμε δει όμως ως τώρα κάποια από τις απλούστερες εκδόσεις να κυκλοφορούν στον πραγματικό κόσμο, σε στάδιο που να μοιάζει κοντά στην παραγωγή. Οπότε το μήνυμα που παίρνουμε από αυτή την φωτογραφία είναι αναμφίβολα θετικό. Tην άλλη εβδομάδα στην Γενεύη θα δούμε κάποια από τις συμβατικές εκδόσεις της Giulia.

Η γκάμα της Alfa Romeo Giulia, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ξεκινά από έναν δίλιτρο βενζινοκινητήρα σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις ιπποδύνμαμης, ξεκινώντας από τους 180 ή 250 ίππους. Ένας 2.2 JTDm κινητήρας ντίζελ θα είναι επίσης διαθέσιμος σε τρεις εκδόσεις ιπποδύναμης, ξεκινώντας από τους 135 ή τους 180.

Πηγή Carscoops.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube