Παίξτε με τον online configurator της νέας Alfa Romeo Giulia!

Παίξτε με τον online configurator της νέας Alfa Romeo Giulia!

Mini configurator ανέβασε στο αμερικάνικο site της η Alfa Romeo για την Giulia Quadrifoglio που θα αρχίσει να πωλείται το καλοκαίρι του 2016.

Οι χρήστες του website της Alfa Romeo USA θα μπορούν να δημιουργούν την Giulia Quadrifoglio που θέλουν, αλλά τα πεδία επιλογής είναι προς το παρόν περιορισμένα. 

Για τη ναυαρχίδα των Giulia μπορείς να επιλέξεις το χρώμα, από τα εξής: Rosso Alfa, Rosso Competizione τριπλής επίστρωσης, Trofeo White τριπλής επίστρωσης, Silverstone Gray μεταλλικό, Vesuvio Gray μεταλλικό, Vulcano Black μεταλλικό, και Montecarlo Blue μεταλλικό.

Όσο για τους τροχούς, υπάρχουν διαθέσιμα δύο σχέδια στις 19 ίντσες, σε χρώματα Tecnico Light Aluminum και Tecnico Dark, που μπορούν να συνδυαστούν με κόκκινες, μαύρες και κίτρινες δαγκάνες φρένων.

Στο εσωτερικό, η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio αμερικάνικων προδιαγραφών προσφέρεται αποκλειστικά με ταπετσαρίες από δέρμα και Alcantara, με κόκκινες, μαύρες ή λευκές ραφές. Ανάλογα με την επιλεγμένη ταπετσαρία, μπορείς να έχεις μαύρα, ice ή κόκκινα διακοσμητικά τμήματα.

Υπάρχει επίσης ένας κατάλογος διαθέσιμου εξοπλισμού (στο link που παραθέτουμε κάτω) όπου μπορείς να δεις τι είναι στάνταρ στην Giulia Quadrifoglio US Spec. Δεν είναι πολλά τα έξτρα που μπορείς να προσθέσεις, αλλά περιλαμβάνουν: εμπρός μπάκετ της Sparco, κεραμικά φρένα Brembo, γάντζους και δίχτυ αποσκευών, καθώς και διάφορα πακέτα όπως High Fidelity Audio, Climate (με ASQ Air Quality και ψυχόμενο ντουλαπάκι), Driver Assistance Dynamic, και Carbon διακοσμητικά σε τιμόνι και λεβιέ.

Έχετε υπόψη ότι οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν αποκλειστικά στην κορυφαία έκδοση Quadrifoglio, που υπολογίζεται να ξεκινά από τα $70.000 στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να παίξετε με τον configurator από το πρώτο link παρακάτω:

 [Πηγή: Alfa Romeo USA μέσω omniauto.it]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube