Έτοιμη για λανσάρισμα η γκάμα της Alfa Romeo Giulia

Έτοιμη για λανσάρισμα η γκάμα της Alfa Romeo Giulia

Οι βασικές εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου της νέας Giulia θα ντεμπουτάρουν στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης.

Η Alfa Romeo πρόκειται να παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση της Γενεύης τις πολυαναμενόμενες, και καθυστερημένες, βασικές εκδόσεις κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου του νέου μεσαίου της μοντέλου.

Πέρα από την κορυφαία έκδοση QV των 510 ίππων που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, η Giulia καλείται να κοντράρει εμπορικά το A4, την 3άρα, την XE , το IS, την C-Class και το S60 με έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης και έναν πετρελαίου 2,2 λίτρων.

Ο νέος 2λιτρος κινητήρας βενζίνης διαθέτει άμεσο ψεκασμό, τούρμπο και σύστημα Multiair, και θα διατίθεται σε εκδόσεις με 180, 250 ή 330 ίππους. Από την άλλη πλευρά, η πετρελαιοκίνητη Giulia των 2,2 λίτρων θα προσφέρεται και αυτή σε τρεις εκδόσεις ισχύος, με 135, 180 ή 210 ίππους.

Η έναρξη της παραγωγής της πετρελαιοκίνητης και της QV έκδοσης έχει προγραμματιστεί για την τελευταία μέρα του Μαρτίου, με τις πρώτες παραδόσεις στην Ιταλία να ξεκινούν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουλίου. Την βενζινοκίνητη έκδοση αναμένεται να την δούμε στην Ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του έτους.

[Πηγή: Automotiove News Europe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube