Teaser video από το ρεκόρ της Alfa Romeo Giulia QV στο Nürburgring

Teaser video από το ρεκόρ της Alfa Romeo Giulia QV στο Nürburgring

Η Alfa Romeo λέει ότι η νέα Giulia QV «έγραψε» 7’ 39” στο Nürburgring, γυρίζοντας ταχύτερα ακόμα και από Porsche 911 GT3 και αυτή είναι η πρώτη απόδειξη!

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της στην έκθεση της Φρανκφούρτης χθες, η Alfa Romeo ανακοίνωσε ότι η νέα Giulia QV των 510 PS γυρίζει στο Nürburgring στο χρόνο ρεκόρ των 7’ 39”.

Ο χρόνος μοιάζει απίστευτος, αφού βάσει αυτού, το νέο σπορ σεντάν της Alfa Romeo γυρίζει στη θρυλική πίστα ταχύτερα από σούπερκαρ όπως η Lamborghini Murcielago LP640 και η προηγούμενη Porsche 911 GT3, ενώ ρίχνει σχεδόν 13’’ στην άμεση ανταγωνίστρια της, τη BMW Μ4 Coupé.

Καλές οι ανακοινώσεις αλλά πρέπει να συνοδεύονται και από αποδείξεις σημειώσαμε χθες και στην ιταλική εταιρεία φαίνεται να μας άκουσαν. Οι αποδείξεις είναι καταγεγραμμένες σε video, αλλά η ιταλική εταιρεία είτε δεν θέλει να της δώσει ακόμα είτε της αρέσει να μας παιδεύει και να δίνει τις πληροφορίες για τη νέα Giulia QV με το σταγονόμετρο, όπως στην περίπτωση του παρακάτω video που δείχνει σκηνές, αλλά όχι και ολόκληρο το γύρο-ρεκόρ στην «Πράσινη Κόλαση».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube