0-100 km/h σε 5,8” για το νέο Renault Megane RS

0-100 km/h σε 5,8” για το νέο Renault Megane RS

Η Renault αποκαλύπτει τιμές και τα πρώτα στοιχεία για τις επιδόσεις του κορυφαίου Megane.

Το Renault Megane RS είναι το πλέον αναμενόμενο από τα super-GTI. Η Renault αποκάλυψε την τιμή και την επίσημη μέτρηση για την επιτάχυνση 0-100 km/h.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την τιμή, το Megane RS θα στοιχίζει €37.600, στη Γαλλία. Με μηχανικό κιβώτιο, οι παραδόσεις του οποίου θα ξεκινήσουν την άνοιξη. Οι πωλήσεις θα αρχίσουν νωρίτερα, μέσα στον Φεβρουάριο, με αυτόματο διπλού συμπλέκτη το οποίο θα κοστίζει €1.800 επιπλέον. Οι τιμές αυτές αφορούν το Sport σασί. Για την πιο ειδική έκδοση Cup με πιο σφιχτή ανάρτηση, μπλοκέ διαφορικό και Brembo φρένα με κόκκινες δαγκάνες, ο λογαριασμός θα είναι τσιμπημένος κατά €1.500. Οι τροχοί 19” θα κοστίζουν επιπλέον €1.000, οι επενδύσεις Alcantara €1.500, το ειδικό πορτοκαλί χρώμα €1.600, οι δύο εκδοχές του RS monitor €250 και €450. Έτσι, για να έχετε μια τάξη μεγέθους και να κάνετε υπολογισμούς και όνειρα.

Ο κινητήρας είναι ο ίδιος 1.8 τούρμπο που κινεί και την Alpine, με απόδοση 280 ίππους. Το Megane RS είναι το μόνο στην κατηγορία με 4διεύθυνση. Η επιτάχυνση 0-100 km/h είναι 5,8” και η Renault αφήνει να εννοηθεί ότι θα δούμε και έναν πολύ εντυπωσιακό χρόνο στο Nurburgring, επίδοση που πιθανώς να της δώσει πίσω το ρεκόρ στα προσθιοκίνητα που κατείχε και στο παρελθόν με την έκδοση 275 Trophy-R του προηγούμενου Megane RS και τώρα έχει το Honda Civic Type-R.

Πηγή Carscoops
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube