Νέα εικόνα για το εσωτερικό της Lancia Ypsilon

Νέα εικόνα για το εσωτερικό της Lancia Ypsilon

H Lancia Ypsilon, είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα του 2024. Η παρουσίασή της θα γίνει τον Φεβρουάριο, με την Lancia να φροντίζει να μας κρατάει «ζεστούς».

Lancia Ypsilon Infotainment Teaser

Η Lancia, συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για την επερχόμενη Lancia Ypsilon, που θα δούμε επίσημα τον Φεβρουάριο του 2024. Και λέμε επίσημα, διότι πριν μερικές μέρες αποκαλύφθηκε με τον πλέον παράδοξο τρόπο.

Η νέα εικόνα που δημοσιεύτηκε αφορά το εσωτερικό της, και συγκεκριμένα το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της, με το όνομα S.A.L.A (Sound Air Light Augmentation). H επερχόμενη Ypsilon θα γίνει το πρώτο μοντέλο της ιταλικής φίρμας με αυτό το νέας τεχνολογίας σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

H Lancia Ypsilon, με το infotainment S.A.L.A, θέλει να κάνει τους επερχόμενους χρήστες του να νιώσουν σαν να βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους

Lancia Ypsilon Teaser

«Το S.A.L.A. προσφέρει εξαιρετικές ευκολίες σε οδηγό και συνοδηγό, καθώς τους επιτρέπει να ρυθμίζουν το περιβάλλον του αυτοκινήτου με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου ή ακόμα και με φωνητικές εντολές. Οι ρυθμίσεις αφορούν τον ηχοσύστημα, τον κλιματισμό και τον φωτισμό του αυτοκινήτου» δήλωσε ο Luca Napolitano, ο CEO της Lancia. H επιλογή της ονομασίας δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία. Sala στα ιταλικά σημαίνει σαλόνι, με την Lancia να θέλει να επιδιώκει να κάνει τους χρήστες του συστήματος σαν να βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους. Οι Ιταλοί άλλωστε είναι μανούλες σε κάτι τέτοια!

Το σύστημα, για να είναι ακόμα πιο εύκολο και φιλικό προς τους χρήστες, είναι πλήρως διαμορφώσιμο με widget και διαθέτει δύο βασικές οθόνες υψηλής ανάλυσης, με την αρχική σελίδα να χρησιμεύει ως κεντρικός πίνακας ελέγχου για τον ήχο τον κλιματισμό και τον φωτισμό.

Lancia Ypsilon Teaser

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως η Lancia Ypsilon που θα παρουσιαστεί τον προσεχή Φλεβάρη,  θα είναι η μοναδική νέα Lancia που θα προσφέρεται με επιλογή κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς τα δύο επόμενα μοντέλα που έχουν επιβεβαιωθεί θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube