Τράκαρε η μοναδική Pagani Zonda ZoZo

Τράκαρε η μοναδική Pagani Zonda ZoZo

Η ειδική έκδοση ΖοΖο της Pagani Zonda, φτιαγμένη κατά παραγγελία για έναν Ιάπωνα επιχειρηματία, ενεπλάκη σε ατύχημα το περασμένο Σάββατο.

Κανείς δεν ξέρει πόσες ακριβώς μοναδικές Pagani Zonda έχουν φτιαχτεί μετά την επίσημη παύση της παραγωγής της και την αντικατάστασή της από την Huayra, όμως από προχτές παραλίγο να υπάρχει... μία λιγότερη.

Πρόκειται για την Pagani Zonda ZoZo, ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε το 2015 για τον 41χρονο επιχειρηματία Yusaku Maezawa, ιδιοκτήτη του ιαπωνικού e-shop Zozotown. Χάρη στο μωβ χρώμα της εύκολα τη μπερδεύεις με τη Zonda 760 LH, του Lewis Hamilton, όμως μια σημαντική διαφορά είναι ότι αυτή εδώ έχει καλυμμένους κατά το ήμισυ πίσω τροχούς, με ημικυκλικά ανθρακονημάτινα πάνελ.

Πολλές πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος που συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Τόκιο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται ότι η Zonda ZoZo έχει χτυπήσει κάποιο άλλο όχημα με το εμπρός μέρος της, με το καπό να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lamborghini Huracan τράκαρε, κόπηκε στα δύο και έγινε στάχτη

Δεν φαίνεται αν έχει γίνει ζημιά στην ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης, όμως από το ότι το αυτοκίνητο δεν έχει μετακινηθεί στην άκρη του δρόμου ίσως πρέπει να συμπεράνουμε ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Η καμπίνα φαίνεται ανέπαφη πάντως, και οι πληροφορίες δεν μιλάνε για κανέναν τραυματισμό.

Σύμφωνα με το GT Spirit, που μετέδωσε την είδηση, στο ατύχημα εμπλέκεται και μια Maybach 62S. Οπότε αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες, μάλλον δεν κατέφτασε εκεί για να βοηθήσει τους εμπλεκόμενους και να προφυλάξει τη Zonda από τη ροή της κίνησης.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube