Tη μοναδική Pagani Zonda 760 LH κατέστρεψε ο Hamilton στο Μονακό!

Tη μοναδική Pagani Zonda 760 LH κατέστρεψε ο Hamilton στο Μονακό!

Το ατύχημα έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας και την ευθύνη ανέλαβε ο Lewis

Στην αρχή όλοι ανησύχησαν για ποιο λόγο ο Hamilton άργησε να πάει μια μέρα στη Βραζιλία.
 
Στη συνέχεια ο ίδιος έδωσε τέλος στα διάφορα σενάρια λέγοντας ότι ήταν αδιάθετος με πυρετό και οι γιατροί του είπαν να μην ταξιδέψει, αλλά παράλληλα αποκάλυψε πως είχε και ένα ατύχημα στο Μονακό.
 
Μας είπε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ότι έπεσε πάνω σε κάποια σταθμευμένα αυτοκίνητα και πως δεν υπήρξε τραυματισμός αλλά μόνον υλικές ζημιές.

Ωστόσο, η ανάρτηση άφηνε πολλά υπονοούμενα καθώς έλεγε πως «Δεν είναι δουλειά κανενός, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τη θέση μου και που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να βγάλουν γρήγορα χρήματα. Κανένα πρόβλημα. Κανείς δεν τραυματίστηκε, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Όμως, το αυτοκίνητο έχει προφανώς καταστραφεί καθώς είχα πολύ ελαφριά επαφή με ένα σταθμευμένο όχημα...  Ωστόσο, σας ενημερώνω επειδή πιστεύω ότι όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις πράξεις μας. Λάθη συμβαίνουν σε όλους μας, αλλά αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι μπορούμε να μάθουμε από αυτά και να εξελιχθούμε».
 

Στην ουσία λοιπόν ο Hamilton αποδεχόταν την ευθύνη του. Και όταν αναφερόταν σε «ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να βγάλουν γρήγορα χρήματα», ήξερε πως υπάρχουν φωτογραφίες (έστω και μακρινές) από το ατύχημα και βέβαια πως θα εγείρονταν ερωτηματικά σχετικά με την ώρα που αυτό έγινε και την φυσική κατάσταση του ιδίου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν η Pagani Zonda 760 LH. Ένα μοναδικό κομμάτι που η Pagani κατασκεύασε όταν ο Hamilton επισκέφτηκε τον Horacio Pagani στο εργοστάσιο της Modena και του ζήτησε να του φτιάξει μια Zonda R για τον δρόμο. Όμως την ήθελε με χειροκίνητο σασμάν, λέγοντας "αυτοκίνητο με paddles οδηγώ κάθε μέρα... στη δουλειά". Κατ' απαίτηση του Hamilton το αυτοκίνητο είναι όλο... μωβ. Όχι μόνο το εξωτερικό κάλυμμα του αμαξώματος και όλες οι επενδύσεις της καμπίνας. Ακόμη και μέσα στην πλέξη των ανθρκονημάτων από το οποίο είναι κατασκευασμένο το μονοκόκ σασί υπάρχει μωβ χρώμα. Έχουμε δει με τα μάτια μας το αυτοκίνητο να κατασκευάζεται σε μία από τις παλαιότερες επίσκεψή μας στο εργοστάσιο της Pagani.

Σε κάθε περίπτωση ο Hamilton βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία και θα κυνηγήσει όπως είπε τη νίκη την Κυριακή για να αποτίσει και φόρο τιμής στον Ayrton Senna

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube