Pagani "ZoZo": Μια ακόμα one off έκδοση της Zonda

Pagani "ZoZo": Μια ακόμα one off έκδοση της Zonda

Η Pagani δεν είναι ακόμα έτοιμη να «εγκαταλείψει» τη Zonda, αφού παρήγε μια ακόμα έκδοση περιορισμένης παραγωγής, την οποία αυτή τη φορά ονομάζει «ZoZo».

Η Zonda αρχικά υποτίθεται ότι θα έφτανε στο τέλος της ζωής της αμέσως μετά την Revolucion, αποκλειστικά πισταδόρικη έκδοση, στα μέσα του 2013.

Παρόλα αυτά, κατόπιν λαϊκής  απαίτησης, η Pagani διατήρησε το μοντέλο στη ζωή, μέσω μιας σειρά εκδόσεων custom made, περιορισμένης παραγωγής ή και απλώς one off. Ένα τέτοιο μοναδικό μοντέλο είναι και η ZoZo την οποία παρήγγηλε ο Yasaku Maezaw, ιδρυτής ενός online πολυκαταστήματος, με επωνυμία, μαντέψτε...ZoZo.

Μοιάζει πολύ με την Zonda 760 LH (σ.σ.: που έχει στην κατοχή του ο Lewis Hamilton), χωρίς τα επιπλέον πίσω φωτιστικά σώματα, πάνω από τα κανονικά, τα οποία σε αυτή την περίπτωση έχουν αποκτήσει μαύρο τζάμι. Τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα είναι εμπνευσμένα από τα πρώιμα σχέδια της Zonda R, πίσω στο 2007.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Zonda ZoZo είναι ένα εντελώς καινούργιο αυτοκίνητο, δεν πρόκειται δηλαδή για αναβάθμιση μιας ήδη υπάρχουσας Zonda. Όπως και όλα τα υπόλοιπα 760 αυτοκίνητα, κινείται από έναν V12 κινητήρα της AMG, 7,3 λίτρων με απόδοση 750 PS.

[Πηγή: prototypezero.net]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube