Lamborghini Huracan κόπηκε στα δύο σε τρακάρισμα και έγινε στάχτη

Lamborghini Huracan κόπηκε στα δύο σε τρακάρισμα και έγινε στάχτη

Μια Lamborghini Huracan τράκαρε χθες στο Chicago, κόπηκε στα δύο και κάηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς ο οδηγός σώθηκε.

Μια Lamborghini Huracan συγκρούστηκε με μία Lincoln, και όπως φαίνεται, το αμερικάνικο σεντάν... νίκησε. Από την σύγκρουση, η Huracan κόπηκε στην μέση και τυλίχτηκε στις φλόγες. Περαστικοί ενήργησαν με θάρρος και αντί να περιμένουν την πυροσβεστική ή την αστυνομία, έσπευσαν και απεγκλώβισαν αμέσως τον οδηγό.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι η Lamborghini μετά την σύγκρουση καρφώθηκε σε κολώνα. Η ταχύτητα πρέπει να ήταν μεγάλη και η ενέργεια της πρόσκρουσης ανάλογη, αφού το πίσω υποπλαίσιο με τον κινητήρα και την μετάδοση αποκολλήθηκε από το μονοκοκ σασί που αποτελεί και τον κλωβό ασφαλείας των επιβατών. 

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την Lamborghini Aventador Roadster [video]

Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες, προφανώς γιατί με την αποκόλληση θα έσπασαν οι σωλήνες καυσίμου της τροφοδοσίας ή και η ίδια η δεξαμενή καυσίμου και η βενζίνη θα ήρθε σε επαφή με καυτά μέταλλα ή με σπινθήρες που θα δημιουργήθηκαν από την τριβή στην άσφαλτο. Θαρραλέοι περαστικοί, δεν περίμεναν τις Αρχές αλλά έσπευσανα αμέσως να απεγκλωβίσουν τον οδηγό ο οποίος είναι ασφαλής. Στις φωτογραφίες βλέπετε την στιγμή που μαίνεται η φωτιά και ότι απέμεινε από την Huracan όταν τελικά έσβησαν οι φλόγες.





Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube