Τελικά το Lada Niva δεν μπορεί να πετάξει [video]

Τελικά το Lada Niva δεν μπορεί να πετάξει [video]

Το Lada Niva είναι ένα μοντέλο ευρέως γνωστό για τις αστείρευτες εκτός δρόμου δυνατότητές του. Ένας Ρώσος όμως αποφάσισε να διαφημίσει τις πτητικές ικανότητες του αυτοκινήτου, με όχι και τόσο…μεγάλη επιτυχία.

Lada Niva

Το ίντερνετ είναι γεμάτο από επικινδυνά ακροβατικά κόλπα. Πίσω όμως από κάθε επιτυχημένο κόλπο κρύβονται και αποτυχίες. Όπως αυτή του Lada Niva της ιστορίας μας, πρόσφατα στη Ρωσία.

Ο οδηγός-κασκαντέρ ενός παλαιού Lada Niva, προσπάθησε να κάνει άλμα από ένα τετραώροφο κτήριο σε ένα άλλο. Όπως εύλογα  μπορείτε να αντιληφθείτε, το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε αμέσως viral.

Ένα Lada Niva βάλθηκε μάταια να μας αποδείξει πως μπορεί να πετάξει 

Evgeny Chebotarev Lada Niva

Μπορεί να υπήρχαν οι απαραίτητες ράμπες προς διευκόλυνση του εγχειρήματος, ωστόσο το Niva δεν έπιασε την ταχύτητα που χρειαζόταν για να προσγειωθεί με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boosted 24/7 (@boosted247)

Λίγο μετά την εκτόξευσή του, το Lada Niva που θέλησε να αψηφήσει τη βαρύτητα προσέκρουσε με το παρμπρίζ στην άκρη της ταράτσας και έπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου 15 μέτρων. Ευτυχώς όμως, ο κασκαντέρ Evgeny Chebotarev βγήκε σώος αλλά όχι και αβλαβής από το αυτοκίνητο. Χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο καθώς έφερε ελαφρά τραύματα στα πόδια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Chebotarev εμπλέκεται σε σοβαρό ατύχημα. Πριν από δύο χρόνια φέρεται να έσπασε τη σπονδυλική στήλη στην προσπάθειά του να κάνει άλμα πάνω από ένα ποτάμι. Τελικά, φαίνεται πως το ανθρώπινο είδος δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube