Πώς μια εξόρμηση του Hyundai i30 N Club κατέληξε σε... καταστροφή

Πώς μια εξόρμηση του Hyundai i30 N Club κατέληξε σε... καταστροφή

Απίστευτη καραμπόλα στο Hong Kong με την Κυριακάτικη βόλτα των μελών του Hyundai i30N Club να τους βγαίνει... ξινή!

Μια κυριακάτικη βόλτα για μια ομάδα ιδιοκτητών Hyundai i30 N στο Hong Kong κατέληξε σε ένα σωρό από συντρίμμια. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων πέντε οδηγοί, αλλά ευτυχώς κανένας από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως αποκαλύπτουν πλάνα από dashcam, ένα Mazda RX-7 που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση προσπάθησε να προσπεράσει μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, αναγκάζοντας το πρώτο Hyundai i30 N να φρενάρει δυνατά.

Οι υπόλοιποι οδηγοί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και το κακό έγινε. Το χειρότερο είναι πως ο υπαίτιος οδηγός του Mazda εξαφανίστηκε, αλλά η Αστυνομία έχει τα στοιχεία του αυτοκινήτου και τον αναζητά.  

hyundai

Φωτογραφίες από τα επακόλουθα κοινοποιήθηκαν σε ομάδες στο Facebook και δείχνουν την έκταση της ζημιάς σε τουλάχιστον επτά Hyundai i30 N, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για τρακάρισμα εννέα αυτοκινήτων.

Η πλειονότητα των οχημάτων υπέστη σοβαρές ζημιές στους προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω), στα καπό και στα φτερά. Μερικά από αυτά φαίνονται ότι μπορούν να επιδιορθωθούν, αλλά μερικά είναι πιθανό να βγουν ολική καταστροφή.

Σύμφωνα με τους Epoch Times, το περιστατικό σημειώθηκε στις 7:43 το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου, στο Bride’s Pool Road. Μετά τη σύγκρουση, ο δρόμος έκλεισε μέχρι οι Αρχές να απομακρύνουν τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα από το σημείο.

Hyundai i30N Club

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube