Rolls-Royce Ghost στην οροφή ενός Hummer για τα κλικ [video]

Rolls-Royce Ghost στην οροφή ενός Hummer για τα κλικ [video]

Σε έναν κόσμο που όλα γίνονται για τα κλικ, ψάχνεις να βρεις ό,τι πιο ακραίο για να προκαλέσεις το ενδιαφέρον.

Rolls-Royce Ghost

Γιατί μία Rolls-Royce Ghost κυκλοφορεί πάνω στην οροφή ενός Hummer H2; Την περασμένη εβδομάδα, ένας Ρώσος influencer με ευρεία απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε viral, δένοντας μια Mercedes-Maybach S-Class στην οροφή ενός Toyota Land Cruiser και κυκλοφορώντας μέσα στην κίνηση. 

Για να προκαλέσει ακόμα περισσότερο και να εκμεταλλευτεί τον σάλο που δημιούργησε ο συνάδελφός του, ένας άλλος σταρ των ρωσικών social media αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα, ανεβάζοντας μια κιτρινόμαυρη Rolls-Royce Ghost πάνω σε ένα ίδιας διχρωμίας Hummer H2.

Ηλεκτρικά και κουραφέξαλα. Ορίστε μια Rolls-Royce Ghost που κινείται με απολύτως μηδενική κατανάλωση

Σε αντίθεση με το βίντεο του Land Cruiser όπου έπρεπε να μαντέψουμε πώς η πολυτελής Mercedes-Maybach βρέθηκε στην οροφή του ιαπωνικού off-roader, το σημερινό κλιπ δείχνει ότι ο YouTuber χρησιμοποίησε έναν μεγάλο γερανό για να σηκώσει την Ghost και να την τοποθετήσει σε μια ειδική ξύλινη σχάρα στην οροφή του Hummer.

Rolls-Royce Ghost

Μόλις η Rolls-Royce κεντραρίστηκε σωστά στη σχάρα, ιμάντες πέρασαν μέσα από τις μπροστινές ζάντες και τυλίχτηκαν γύρω από το bull bar. Πρόσθετοι ιμάντες στο πίσω μέρος ασφάλισαν τους πίσω τροχούς στη βάση του προφυλακτήρα, ώστε να μην υπάρξουν ευτράπελα με το πανάκριβο βρετανικό μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κινέζος «πάρκαρε» την Rolls-Royce Ghost στη βεράντα του, στον 44ό όροφο!

Προφανώς, το Hummer δεν σχεδιάστηκε για να μεταφέρει ένα όχημα στην οροφή του και μάλιστα ένα από τα βαρύτερα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Μια Ghost ξεπερνά τα 2.500 kg.

Rolls-Royce Ghost

Σα να μην έφτανε το βάρος της Rolls-Royce, ο YouTuber στρογγυλοκάθισε μέσα στην πολυτελή καμπίνα κι απόλαυσε τη θέα από το μοναδικό διώροφο. Τον βλέπουμε ακόμα και να επισκέπτεται ένα βενζινάδικο για να γεμίσει το ντεπόζιτο της Ghost.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Maybach: Γιορτάζει τα 100 με V12 και δύο μοντέλα

Στη φυσιολογική ζωή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτώσετε μια Rolls-Royce στην οροφή ενός Hummer. Αλλά σε έναν κόσμο που όλοι είναι μόνιμα στο διαδίκτυο, μερικά κλικ -ή έστω μερικά εκατομμύρια από δαύτα- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν μια πολύ καλή δικαιολογία.

Σε όλο το βίντεο βλέπουμε τις αντιδράσεις πολλών έκπληκτων θεατών, ορισμένοι από τους οποίους πιθανώς δεν ήταν σίγουροι αν ονειρεύονταν ή αν αυτό που έβλεπαν ήταν όντως αληθινό.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube