Rolls-Royce Ghost τράκαρε με Lamborghini Urus! [video]

Rolls-Royce Ghost τράκαρε με Lamborghini Urus! [video]

Αυτό το ατύχημα θα κοστίσει ακριβά στους εμπλεκόμενους όμως ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα πανάκριβο ατύχημα μεταξύ μιας Rolls-Royce Ghost και μιας Lamborghini Urus στη Μ.Βρετανία.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην πόλη Walsall κοντά στο Birmingham την περασμένη Τρίτη 13 Οκτωβρίου. Όπως βλέπουμε από το βίντεο, ο οδηγός της κόκκινης Lamborghini ακινητοποίησε το SUV στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα Toyota Yaris με ταμπέλα σχολής οδηγών που περνούσε από το σημείο, καθώς ένα παρκαρισμένο όχημα είχε μπλοκάρει το ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η λευκή Rolls-Royce Ghost προηγούμενης γενιάς που ακολουθούσε με μεγάλη ταχύτητα, δεν κατάφερε να επιβραδύνει εγκαίρως, με αποτέλεσμα το πολυτελές σεντάν να τρακάρει στο πίσω μέρος της Lamborghini Urus και να ακουμπήσει ελαφρώς με το Toyota Yaris.

Ευτυχώς κανένας από τους επιβάτες των εμπλεκόμενων οχημάτων δεν υπέστη τραυματισμούς. Η Rolls-Royce παρόλα αυτά φαίνεται πως υπέστη πολύ σοβαρή ζημιά κυρίως στο εμπρός τμήμα, και ίσως θεωρηθεί write-off από την ασφαλιστική εταιρεία. Από την άλλη πλευρά, η Lamborghini Urus μάλλον επισκευάζεται, αν και ο λογαριασμός σίγουρα θα έιναι τσιμπημένος καθώς εκτός από τον πίσω προφυλακτήρα φαίνεται να έχει υποστεί ζημιές και η πίσω ανάρτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα social media, τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα ήταν χρονομισθωμένα, ενώ ο οδηγός της Rolls-Royce - που είχε και το φταίξιμο - έφυγε τρέχοντας από το σημείο για να αποφύγει την αστυνομία.

[Πηγές: Mistaa MalikExpress StarForce Response, Motor1]

 

 

Ooooh thats unlucky eh

Posted by Mistaa Malik on Tuesday, 13 October 2020

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube