Κινέζος «πάρκαρε» την Rolls-Royce Ghost στη βεράντα του, στον 44ο όροφο! [video]

Κινέζος «πάρκαρε» την Rolls-Royce Ghost στη βεράντα του, στον 44ο όροφο! [video]

Οι περισσότεροι κάτοχοι της Rolls-Royce Ghost απολαμβάνουν την πολυτέλεια και την άνεση που παρέχει στο δρόμο. Ωστόσο, ένας Κινέζος εκατομμυριούχος αποφάσισε να την κάνει έκθεμα δίπλα από το τζακούζι της βεράντας του!

Rolls-Royce Ghost China

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα σ’ αυτόν τον κόσμο που αν οι τραπεζικοί σου λογαριασμοί δεν αποτελούνται από πάρα πολλά μηδενικά, δύσκολα τα κατανοείς. Όπως για παράδειγμα το να «παρκάρεις» μόνιμα την Rolls-Royce Ghost που απέκτησες στη βεράντα ενός ρετιρέ, 44 ορόφους πάνω από τη γη. Αντί φυσικά να την απολαμβάνεις στο δρόμο.

Προφανώς ο Κινέζος που έστησε όλο τον μηχανισμό για να ανέβει το υπερπολυτελές βρετανικό αυτοκίνητο στο μπαλκόνι της κατοικίας του στην επαρχία Φουτζιάν της Κίνας, δεν είχε άλλα προβλήματα να λύσει στη ζωή του και φυσικά δεν εντόπισε τίποτα το παράλογο στην σκέψη που έκανε. Και έτσι τώρα μπορεί να απολαμβάνει την Ghost του πίνοντας σαμπάνια στο διπλανό τζακούζι!

Rolls-Royce Ghost China

Βέβαια, για το καταφέρει αυτό στήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός και σύμφωνα με την εταιρεία που το ανέλαβε, ήταν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Καθώς η Rolls-Royce Ghost των 2,5 τόνων έπρεπε να ανυψωθεί στα 170 μέτρα στην μια πλευρά του ουρανοξύστη. 

«Χρειάστηκαν πολλοί υπολογισμοί και πειράματα πριν το ανεβάσουμε. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε από το τμήμα μηχανικών της κτηματομεσιτικής εταιρείας», δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε το έργο, προσθέτοντας ότι «δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την ασφάλεια, καθώς η όλη διαδικασία ήταν ένα προσεκτικά σχεδιασμένο έργο».

Rolls-Royce Ghost China

Όπως είναι φυσικό, αρκετά βίντεο από την επιχείρηση ανέβηκαν στα social media, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή. 

Ένας από αυτούς είπε: «Δεν είναι μόνο αυτό το βίντεο, αλλά και η εικόνα που βλέπουμε: Ποιος ο λόγος να στείλεις ένα αυτοκίνητο τέτοιας αξίας τόσο ψηλά, αν δεν μπορείς να το οδηγήσεις».

Ένας άλλος πρόσθεσε πως «Όταν έχεις πάρα πολλά χρήματα, σου μπαίνουν διάφορα στο κεφάλι και δεν ξέρεις πια τι να κάνεις. Αυτό είναι όλο». Δεν έλειψαν βέβαια και αυτοί που αρκέστηκαν να σημειώσουν ότι μάλλον δεν ήθελε να πληρώνει πάρκινγκ σε κάποιο γκαράζ!

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube