Red Dot Awards 2018: Πρωτιά για Ferrari, McLaren και Kia

Red Dot Awards 2018: Πρωτιά για Ferrari, McLaren και Kia

Τα μοντέλα που απέσπασαν το βραβείο Best of the Best στα φετινά Red Dot Awards είναι η Ferrari Portofino, η McLaren 720S και το Kia Stinger.

Οι σχεδιαστικές ομάδες που ευθύνονται για νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, οποιουδήποτε είδους, ανυπομονούν για τα βραβεία Red Dot Awards.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα αυτοκίνητα, σε πολύ έντονο βαθμό, αφού όπως και να το κάνουμε, η εμφάνιση του αυτοκινήτου μας είναι για τους περισσότερους πιο σημαντική υπόθεση απ’ ό,τι η εμφάνιση της καφετιέρας μας. Φέτος λοιπόν, έχουν παραπάνω λόγους να χαίρονται οι άνθρωποι που έβαλαν από μια πινελιά στις Ferrari Portofino και McLaren 720S, αλλά και στο Kia Stinger, αφού αυτά είναι τα μοντέλα που απέσπασαν το βραβείο Red Dot Best of the Best στην κατηγορία των αυτοκινήτων.

Οι Ferrari και Kia είναι δύο εταιρίες των οποίων η δουλειά φαίνεται ότι εκτιμάται αρκετά από τους κριτές του Red Dot, αφού και το 2017 είχαν λάβει από ένα βραβείο Best of the Best, για την J50 και το Optima Sportswagon, αντίστοιχα. Άλλωστε και φέτος, πέτυχαν κι άλλες διακρίσεις. Από ένα απλό βραβείο σχεδιασμού Red Dot έλαβαν τα Picanto και Stonic, αλλά και η 812 Superfast και η… FXX K Evo.

Καλά τα πήγε και το έτερο παρακλάδι του κορεατικού ομίλου, η Hyundai, με βραβεία για τα Kona και Nexo. Εταιρίες που επίσης ξεχώρισαν, συγκεντρώνοντας αρκετά βραβεία, ήταν BMW, με τρεις διακρίσεις για την 6 GT, την X2 και το i3, ενώ δύο έλαβε η Volkswagen, για το T-Roc και το Polo. Και άλλα νέα μοντέλα που τιμήθηκαν στα Red Dot Awards 2018 είναι η Alfa Romeo Giulia, το Nissan Leaf, το SEAT Arona, το Škoda Karoq και το Volvo XC40.

Kia Stinger

Ferrari Portofino
[Πηγή carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube