Όλες οι διαφημίσεις αυτοκινήτων του φετινού Super Βowl [video]

Όλες οι διαφημίσεις αυτοκινήτων του φετινού Super Βowl [video]

Δείτε τα σποτ-υπερπαραγωγές που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Όπως κάθε χρόνο, ο τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) γνωστός και ως Super Bowl, συγκέντρωσε την προσοχή των φίλων του αθλήματος, με τους θεατές να φτάνουν φέτος τα 102 εκατομμύρια. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο πανάκριβος τηλεοπτικός χρόνος γέμισε από προσεγμένες διαφημίσεις, από τις οποίες δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, μιας και το κοινό που απευθύνονται παρακολουθούσε τον αγώνα. Για την ιστορία, αντιμέτωπες στο Super Bowl LIV ήταν οι ομάδες Kansas City Chief και San Francisco 49ers, με τους πρώτους να κατακτούν τελικά τον τίτλο.

Ας δούμε λοιπόν τις διαφημίσεις αυτοκινήτων που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με αλφαβητική σειρά:


Audi: Let it Go

Χρησιμοποιώντας το γνωστό τραγούδι από την ταινία Frozen της Disney και με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Maisie Williams που έπαιζε στη σειρά Game of Thrones, η Audi θέλησε να διαφημίσει το E-Tron Sportback προωθώντας παράλληλα την ηλεκτροκίνηση και καλώντας μας να αφήσουμε πίσω τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.


Genesis: Going Away Party

Με πρωταγωνιστές τον τραγουδιστή John Legend και την σύζυγό του μοντέλο, συγγραφέα και τηλεοπτική περσόνα Chrissy Teigen, η Genesis μπαίνει με θράσσος στον χώρο των πολυτελών αυτοκινήτων διαφημίζοντας το νέο GV80 που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες.


GMC: Quiet Revolution

Το πιο πολυσυζητημένο σποτ στον φετινό τελικό ήταν το teaser της GMC για την αναβίωση του Hummer που επιστρέφει ως ηλεκτρικό pick-up με 1.000 PS. Αν και τα περισσότερα τμήματα της διαφήμισης είχαν ήδη δημοσιευθεί στο YouTube πριν από τον αγώνα, η έκπληξη της βραδιάς ήταν η συμμετοχή του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Lebron James ο οποίος καρφώνει σε μια μπασκέτα θρυμματίζοντας το ταμπλό.


Hyundai: Smaht Pahk

Το νέο Hyundai Sonata ήταν στο επίκεντρο του φετινού σποτ της κορεάτικης φίρμας, και πιο συγκεκριμένα το έξυπνο σύστημα Remote Smart Parking Assist που επιτρέπει αυτόνομο παρκάρισμα χωρίς την παρουσία του οδηγού μέσα στο όχημα. Για να κάνει την παρουσίαση πιο ενδιαφέρουσα, η Hyundai επέλεξε τους ηθοποιούς Chris Evans (Captain America στις ταινίες της Marvel), John Krasinski (Jim Halpert στη σειρά "The Office"), Rachel Dratch (κωμικός) και David “Big Papi” Ortiz (πρώην παίκτης του baseball με 20 σεζόν στο ενεργητικό του).


Jeep: Groundhog Day

Η Jeep θέλησε να γιορτάσει την ημέρα της Μαρμότας που γιορτάζεται στις 2 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ, με τη βοήθεια του γνωστού ηθοποιού Bill Murray και του Jeep Gladiator. Το διαφημιστικό στην ουσία είναι ένα remake της ταινίας "Groundhog Day" του 1993, στην οποία ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Phil Connors (τον οποίον ενσάρκωσε ο Bill Murray) ζούσε ξανά και ξανά την ίδια ημέρα. Στη νέα εκδοχή που έρχεται 27 χρόνια μετά την ταινία, ο πρωταγωνιστής απολαμβάνει τη ρουτίνα με τη βοήθεια ενός Gladiator και παρέα με μια Μαρμότα.


KIA: Tough Never Quits

Το νέο KIA Seltos εμφανίζεται με διακριτικό τρόπο στο διαφημιστικό της KIA που παρουσιάζει την ιστορία του Josh Jacobs. Ο επαγγελματίας παίχτης του NFL που αγωνίζεται στους Las Vegas Raiders, επιστρέφει στην πόλη Tulsa στην Oklahoma όπου μεγάλωσε, για να δώσει πολύτιμες συμβουλές στον εαυτό του ως παιδί.


Porsche: The Heist

Για να προωθήσει τη νέα Porsche Taycan στο αμερικανικό κοινό, η Porsche έφτιαξε μια υπερπαραγωγή με κανονικό σενάριο και πολύ θέαμα. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στο Porsche Museum στη Στουτγάρδη, όπου κάποιος κλέβει την ηλεκτρική Taycan. Με την ενεργοποίηση του συναγερμού, κάθε μέλος της εταιρείας security διαλέγει ένα όχημα και ξεκινά μια εντυπωσιακή καταδίωξη στους επαρχιακούς δρόμους της Γερμανίας. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που συμμετέχουν είναι οι GT2 RS, 917, 918 Spyder, Carrera GT, 718 Cayman GT4 κ.α., ενώ στο τέλος έχουμε και μια ανατροπή.


Toyota: Highlander

Ίσως τα πιο εντυπωσιακά ειδικά εφέ έχει η φετινή διαφήμιση της Toyota στην οποία πρωταγωνιστεί η Cobie Smulders - γνωστή από τον ρόλο της ως Dex Parios στη σειρά του ABC "Stumptown". Μέσα στο νέο Toyota Highlander, η ηθοποιός πηγαίνει όπου υπάρχει ανάγκη και σώζει καθημερινούς ήρωες από διάφορους κινδύνους. Στο τέλος, η γυναίκα παραλαμβάνει το γιο της ο οποίος κάνει μια μικρότερου μεγέθους ηρωική πράξη αφήνοντας τους φίλους του να μπουν στο ταξί. 


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube