Η επιστροφή του Hummer ως ηλεκτρικό με 1.000 PS [video]

Η επιστροφή του Hummer ως ηλεκτρικό με 1.000 PS [video]

Το GMC Hummer EV θα φέρει την "Ήσυχη Επανάσταση".

Η φημολογούμενη επιστροφή του Hummer από την General Motors επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση για το ηλεκτρικό GMC Hummer EV.

Το νέο Hummer θα έχει ισχύ κοντά στους 1.000 PS, 15.592 Nm ροπής (κι όμως αυτό το νούμερο ανακοίνωσαν), επιτάχυνση 0-97 km/h σε 3", μηδενικές εκπομπές ρύπων και εξαιρετικές δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου.

Κεντρικό μήνυμα στις διαφημίσεις μοντέλου που θα προβληθούν και κατά τη διάρκεια του Superbowl, είναι το "Quiet Revolution" (ήσυχη επανάσταση), αναδεικνύοντας τα προτερήματα της ηλεκτροκίνησης (απουσία θορύβου σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα ισχύος και ροπής).

Τα σποτ αποκαλύπτουν και το σχεδιασμό της επιβλητικής μάσκας. Η φωτιζόμενη γρίλια  με τα 6 τμήματα (ένα για κάθε γράμμα της λέξης Hummer) πλαισιώνεται από λεπτά φώτα LED τα οποία δεν έχουν το παραδοσιακό στρογγυλό σχήμα των H1, H2 και H3. Στον προφυλακτήρα βρίσκουμε μια μεγάλη κεντρική εισαγωγή αέρα με το έμβλημα της GMC, και μια προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος. Το καπό έχει έντονα φουσκώματα ενώ στο βάθος αχνοφαίνονται τα τρία φώτα οροφής που θυμίζουν τα παλαιότερα Hummer.

Το GMC Hummer EV θα παρουσιαστεί σε μορφή προ-παραγωγής στις 20 Μαίου 2020, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά από το φθινόπωρο του 2021. Η παραγωγή του Hummer EV θα γίνεται στο εργοστάσιο Detroit-Hamtramck της General Motors στο Michigan.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube