Ο Zlatan Ibrahimović δεν παρκάρει όπου οι κοινοί θνητοί [video]

Ο Zlatan Ibrahimović δεν παρκάρει όπου οι κοινοί θνητοί [video]

Ο ΚΟΚ δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Αν λέγεσαι Zlatan Ibrahimović, έχεις κάποιες διευκολύνσεις.

Ο Zlatan Ibrahimović επισκέφτηκε ένα πολυτελές κατάστημα στο Μιλάνο της Ιταλίας κι όλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κάνουν να νιώσει σα στο σπίτι του. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έφτασε εκεί με την ολοκαίνουργια Ferrari Purosangue του και γέμισε το πορτμπαγκάζ της με ψώνια.

Δεν υπάρχουν τόσες θέσεις στάθμευσης στο κέντρο του Μιλάνου, της ανεπίσημης πρωτεύουσας της ιταλικής μόδας. Κι ενώ οι υπόλοιποι πρέπει να περπατήσουν για να προσεγγίσουν τα καταστήματα, οι κανόνες δεν ισχύουν για τον Zlatan Ibrahimović.

Πάλι καλά να λέμε που δεν πάρκαρε την Purosangue του μέσα στο μαγαζί. Αν χωρούσε από την πόρτα, μπορεί και να το έκανε

Η άφιξή του αποτελεί διαφήμιση για την εμπορία της Louis Vuitton, οπότε οι ιθύνοντες του φύλαξαν μια θέση στάθμευσης στο πεζοδρόμιο. Ακριβώς κάτω από μια πινακίδα που έδειχνε ότι τα αυτοκίνητα που παρκάρουν εκεί θα ρυμουλκούνται.

Zlatan Ibrahimović

Ο Σουηδός πρώην ποδοσφαριστής βγήκε από τη Purosangue του, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, πρώην μοντέλο Helena Seger, και μπήκαν στο κατάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γιατί έφαγε πρόστιμο ο Zlatan Ibrahimović στη βόλτα με τη Ferrari Monza SP2

Όταν βγήκαν λίγα λεπτά αργότερα, ο Zlatan φάνηκε να δυσκολεύεται να ανοίξει το πορτμπαγκάζ της Ferrari.

Zlatan Ibrahimović

Το πρώτο SUV του Μαρανέλο ήταν ένα δώρο που έκανε στον εαυτό του στα 42α γενέθλιά του, στις 3 Οκτωβρίου του 2023. Είναι μια αρκετά ακριβή παράδοση που κρατάει εδώ και κάμποσα χρόνια. Έτσι κατέληξε να έχει έναν ολόκληρο στόλο Ferrari.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Zlatan Ibrahimović: Μόνο τα σούπερκαρ υπάρχουν στη ζωή

Το 2022, στα 41α γενέθλιά του, αγόρασε όχι μία, αλλά δύο Ferrari: Μια Daytona SP3 και μια 812 Competitionze A. Αμφότερες τροφοδοτούνται από ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 lt. Η Daytona SP3 αποδίδει 840 PS και 697 Nm, ενώ η 812 Competizione A αρκείται σε 830 PS και 692 Nm.

Zlatan Ibrahimović

Στα 40α γενέθλιά του πήρε μια Ferrari Monza SP2 και μια Ferrari SF90 Spider όταν έκλεισε τα 39. Αλλά καθώς ο Σουηδός είναι και πατέρας, ένα οικογενειακό μοντέλο χρειάζεται στο γκαράζ. Καλώς ήρθες λοιπόν Purosangue.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Zlatan Ibrahimović τα παίρνει από τη Volvo και τα δίνει στην Porsche

Για να την αποκτήσει, ο Zlatan Ibrahimović παρέκαμψε τις ουρές και τους κανόνες που ισχύουν για τους υπόλοιπους. Η Purosangue έχει λίστα αναμονής δύο ετών, αλλά ο πρώην σταρ της Μίλαν, ο οποίος αποσύρθηκε το περασμένο καλοκαίρι, την παρέλαβε μόλις ενάμιση χρόνο μετά την επίσημη παρουσίαση.

Zlatan Ibrahimović

Τα αυτοκίνητα είναι το πάθος του, αλλά κι ο λόγος που γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του. Συνάντησε τη σύντροφό του, Helena, αφού είχε παρκάρει τη Ferrari του με τρόπο που εμπόδιζε τη Mercedes της να βγει από τη θέση στάθμευσης.

«Αρκετά αγριεμένη, του είπα να την απομακρύνει και ναι, είδε κάτι που του άρεσε», είχε εξιστορήσει η Helena για τη γνωριμία τους, περισσότερα από 20 χρόνια πριν.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube