Zlatan Ibrahimović: Μόνο τα σούπερκαρ υπάρχουν στη ζωή

Zlatan Ibrahimović: Μόνο τα σούπερκαρ υπάρχουν στη ζωή

Έχει μια πλούσια συλλογή αλλά και πολλές ιστορίες τρέλας να διηγηθεί ο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής.

Ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα του Zlatan Ibrahimović ήταν μια Toyota Celica με την οποία είχε συλληφθεί μπόλικες φορές να μην έχει και τόσο... κόσμια συμπεριφορά στους δρόμους του Rosengård στο Malmö.
 
Αργότερα, ο παίκτης είχε μια Porsche 911 Turbo, την οποία όμως ο ατζέντης του τον υποχρέωσε να την πουλήσει διότι τα... στατιστικά του ήταν χάλια. Ετσι βρέθηκε ξαφνικά (αλλά για λίγο χρονικό διάστημα) στο τιμόνι ενός FΙΑΤ Stilo όπου ο ίδιος περιέγραψε τον εαυτό σαν «ερειπωμένο». 
 
H Enzo είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Ibrahimović.
 
Όταν ο Zlatan έφτασε στη Juventus FC ζήτησε να έχει μια από τις 399 Ferrari Enzo. Παρά το γεγονός ότι το αίτημά του έγινε δεκτό, δεν βρέθηκε διαθέσιμο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η προσωπική παρέμβαση του Luca di Montezemolo (τότε αφεντικό της Ferrari). Ωστόσο αυτό που ζητήθηκε από τον Zlatan ήταν να μην πουλήσει ποτέ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ο παίκτης απάντησε «εγώ θα το κρατήσω μέχρι να πεθάνω. Ειλικρινά, μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο, τρελαίνομαι όταν οδηγώ».
 
Πάντως το αγαπημένο του αυτοκίνητο φαίνεται να είναι η Porsche 911 Turbo. Κάποια μέρα τον πήρε στο κυνήγι η σουηδική Αστυνομία και ο ίδιος λέει ότι κατάφερε να τους ξεφύγει τρέχοντας με 300km/h. «Είδα το περιπολικό από τον καθρέφτη μου να εξαφανίζεται. Ήταν σαν ταινία του Χόλιγουντ», σχολίασε ο Zlatan.

Δεν αρκείται στην Enzo, θέλει και μια F430 Spider για τις... ζεστές ημέρες
 
Αργότερα, όταν έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, ο Pep Guardiola του είχε πει πως στη συγκεκριμένη ομάδα κρατάμε χαμηλό προφίλ, δεν ερχόμαστε στην προπόνηση με Ferrari, Porsche, κ.τ.λ. Αντί άλλης απάντησης, την επόμενη μέρα ο Zlatan, πήρε τη Ferrari Enzo και πήγε και τη σταμάτησε εμπρός στην κεντρική είσοδο του προπονητικού κέντρου
 
Με τη Volvo η σχέση του ξεκίνησε καθαρά εμπορικά-διαφημιστικά, αλλά εξελίχθηκε σε έρωτα.
 
Πάντα είχε μια προκλητική συμπεριφορά λένε οι φίλοι του και πάντα δεν ήθελε να απαρνηθεί τα αυτοκίνητά του... 

Οχι, το Audi δεν είναι δικό του. Απλώς κάνει πλάκα πως κάποιες φορές οδηγεί και πιο... γήινα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube