O Zlatan Ibrahimovic τα παίρνει από τη Volvo και τα δίνει στην Porsche

O Zlatan Ibrahimovic τα παίρνει από τη Volvo και τα δίνει στην Porsche

Αν και «συνεργάστηκε» με την Volvo για την ανάδειξη της Σουηδίας, για τις προσωπικές του μετακινήσεις ο Zlatan Ibrahimovic προτιμά τα γερμανικά προϊόντα…

Μετά την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος με την Paris Saint-Germain και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του, ο Zlatan Ibrahimović θα έχει άπλετο χρόνο για ξεκούραση και βόλτες.

Και για να κάνει τις βόλτες του πιο ενδιαφέρουσες και γρήγορες, ο Σουηδός σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έκανε, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, δώρο στον εαυτό του μια Porsche 918 Spyder.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Expressen» και της σουηδικής έκδοσης του «Auto Motor & Sport» ο Ibrahimovic θα παραλάβει την Porsche στην πατρίδα του, με τον υπεύθυνο της Porsche Σουηδίας, Raine Wermelin, να μην επιβεβαιώνει την είδηση αλλά να τονίζει χαρακτηριστικά ότι «ποτέ δεν σχολιάζουμε ή ανακοινώνουμε ποιοι είναι οι πελάτες μας και πια μοντέλα μας προτιμούν».

Τα δημοσιεύματα κάνουν ειδική μνεία στην τιμή της Porsche 918 Spyder, που πλησιάζει τα 7,5 εκατ. σε σουηδικές κορώνες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το κόστος της είναι χαμηλότερο από τα λεφτά που πιθανότατα εισέπραξε από τη Volvo για τη διαφήμιση «Made in Sweden».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube