O Ken Block πέρασε interview για δουλειά στο Top Gear... και τον απέρριψαν [video]

O Ken Block πέρασε interview για δουλειά στο Top Gear... και τον απέρριψαν [video]

Ο Stig «έφαγε» τον Ken Block από το show. Σε αυτό τo video βλέπουμε πως εξελίχθηκε η συνέντευξη του διάσημου drifter στο Top Gear.

Το νέο Top Gear αντιμετωπίζει προβλήματα και θα χρειαστεί βοήθεια για να ανέβουν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των δύο πρώτων επεισοδίων.

Όλα εξαρτώνται από την προσέγγιση του BBC. Αν θα θέλει να δώσει χρόνο στη νέα μεγαλύτερη ομάδα, να δεθεί και να αρχίσει να αποδίδει τα αναμενόμενα. Ή αν θέλει άμεση επιτυχία, οπότε θα χρειαστεί να προσθέσει στο ήδη βαρύ ρόστερ και άλλα μεγάλα ονόματα.

Το ρεπερτόριο το Ken Block είναι σίγουρα κάπως... περιορισμένο. Εκτός από εντυπωσιακά drift ακριβείας, δεν φαίνεται να έχει κάποια άλλη δεξιότητα. Ο κόσμος ίσως κάποτε βαρεθεί να βλέπει αυτοκίνητα να ντριφτάρουν ανελέητα. Όμως αυτή η στιγμή απέχει ακόμη πολλά χρόνια. Και ο Block, με τον στόλο των αυτοκινήτων που έχει και τον τρόπο που τα οδηγεί, έχει φοβερή απήχηση στο κοινό και μπορεί να κρατά... στην τσίτα ένα μεγάλο ακροατήριο.

Το video που έδωσε στη δημοσιότητα το Top Gear δείχνει την ημέρα που ο Ken Block έδωσε συνέντευξη στον κεντρικό παρουσιαστή Chris Evans για να προσληφθεί στο show. Ο οποίος ήταν έτοιμος να πει το ναι, αλλά τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας δεν ήταν τον Block με την ίδια καλή διάθεση. Ο Stig βγήκε από το κλουβί του και το τεχνητό κόμα στο οποίο λέγεται ότι μπαίνει για να ξεκουραστεί, και άσκησε βέτο. Με τον σιωπηλό τρόπο του.

Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματική συνέντευξη και πραγματική υποψηφιοτητα του Block για το show, αλλά για ένα από τα video που αποτελούν μέρος επεισοδίου της εκπομπής. Πέρα από την πλάκα πάντως, ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούν στα αλήθεια.

Πηγή Autoevolution.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube