Πάτωσε το δεύτερο επεισόδιο του Top Gear

Πάτωσε το δεύτερο επεισόδιο του Top Gear

Έχασε το 30% των τηλεθεατών, σημάδι ότι η πρεμιέρα του απογοήτευσε

Το πρώτο επεισόδιο του «νέου» Top Gear δεν συγκέντρωσε και τις καλύτερες κριτικές. Έτσι στο δεύτερο, οι συντελεστές προσπάθησαν να βάλουν τα δυνατά τους και να εντυπωσιάσουν τους θεατές.
 
Σε αυτό, ο Chris, ο Matt και ο Eddie Jordan, μαζί με τρεις celebrities ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική. Ο Jenson Button οδήγησε μια McLaren 675 LT, με καλεσμένο της εκπομπής να ήταν ο Damian Lewis, από τις σειρές Band of Brothers, Life, Homeland κλπ.


 
Και τι κατάφεραν; Mα να χάσουν το 30% των τηλεθεατών που τους είχαν δει στην πρεμιέρα τους.
 
Σύμφωνα με την Telegraph, μόλις 2,8 εκατ. Βρετανοί είδαν το επεισόδιο, με το ανώτατο όριο να φτάνει τα  3,3 εκατ. τηλεθεατές. 
Επισήμως, τα 2,8 εκατ. τηλεθεατές είναι οι μισοί από το μέσο όρο αυτών που είχε το παλιό Top Gear. Επίσης, είναι η δεύτερη εβδομάδα στη σειρά, όπου οι “live” τηλεθεατές ήταν κάτω από το στόχο του Chris Evans των πέντε εκατομμυρίων. Τέλος η θεαματικότητα έπεσε στο 14% από το 23% που ήταν την περασμένη εβδομάδα.
 
Η μόνη παρηγοριά για τους συντελεστές του Top Gear είναι πως η εκπομπή κινείται πάνω από το μέσο όρο των 2,6 εκατ. τηλεθεατών στη συγκεκριμένη ζώνη προβολής στη Βρετανία. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube