Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του Top Gear

Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του Top Gear

Μετά από πολλές φήμες και διαρροές, το Top Gear ανακοίνωσε και επίσημα την ομάδα που θα παρουσιάζει την εκπομπή από τον ερχόμενο Μάιο.

Το κενό που άφησαν οι Clarkson, Hammond και May στο τηλεοπτικό Top Gear θα αναλάβει να καλύψει μια ομάδα έξι παρουσιαστών διαφόρων εθνικοτήτων, συν ο Stig που βέβαια παραμένει στη θέση του.

Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι όπως ήδη γνωρίζαμε ο Chris Evans. Ένας Βρετανός ραδιοφωνικός παραγωγός, γνωστός μεταξύ άλλων για την πλούσια συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει, η οποία περιλαμβάνει πολλές ιστορικές Ferrari. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Αμερικανός Matt LeBlanc, ο ηθοποιός τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίσαμε ως Joey στην τηλεοπτική σειρά Τα Φιλαράκια. Μαζί και ο Ιρλανδός επιχειρηματίας Eddie Jordan, ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας στη Formula 1 από το 1991 ως το 2005 και σχολιαστής αγώνων για το BBC από το 2009. Οι παραπάνω θα αναλάβουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο στούντιο, ωστόσο τα βαριά οδηγικά καθήκοντα θα τα αναλάβουν άλλοι.

Ο ένας είναι ο Chris Harris, γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος με καριέρα στα κορυφαία περιοδικά του χώρου και πιο πρόσφατα στο YouTube. Μάλιστα ο ίδιος, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της αποστολής, δήλωσε πως «Το Top Gear συνέβαλε στον εθισμό μου στην αυτοκίνηση, οπότε ανυπομονώ να δοκιμάσω την τύχη μου σε αυτό. Αν όλα πάνε στραβά, εντάξει, θα μπορώ να λέω ότι πέρασα κι εγώ κάποτε από το Top Gear, και θα ξαναγίνω εκείνος ο εκνευριστικός (σ.σ. για τις αυτοκινητοβιομηχανίες μάλλον) τύπος στο YouTube». Το δεύτερο «χέρι» της εκπομπής θα είναι η Sabine Schmitz. Μια Γερμανίδα που μεγάλωσε δίπλα στο Nürburgring, έτρεξε και συνεχίζει να τρέχει σε αγώνες με BMW και Porsche, ενώ ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε μάλλον όταν εκτελούσε χρέη... ταξιτζή στο BMW Ring-taxi. Η εκτίμησή της είναι ότι έχει κάνει περισσότερους από 30.000 γύρους στην Πράσινη Κόλαση.

Ο έκτος παρουσιαστής του ανανεωμένου Top Gear είναι σίγουρα ο πιο άγνωστος. Ο Rory Reid είναι κι αυτός δημοσιογράφος αυτοκινήτου και παρουσιαστής εκπομπής στη βρετανική τηλεόραση Sky 1. Ο Rory επιλέχτηκε μετά από οντισιόν που πραγματοποίησε το BBC την περασμένη χρονιά, και αφού πρώτα ετοίμασε και έστειλε ένα δικό του βίντεο 30’’. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον μυστηριώδη χαρακτήρα Stig, που συνεχίζει κανονικά.

Ο πρώτος κύκλος του πλήρως ανανεωμένου Top Gear θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Μάιο.

[Πηγή: Top Gear]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube