Ο Jamie Oliver εμπνέεται από το νέο Range Rover Evoque [video]

Ο Jamie Oliver εμπνέεται από το νέο Range Rover Evoque [video]

Ενα χορτοφαγικό μπέργκερ ήταν η λιχουδιά που ο σεφ «έδεσε» με το αυτοκίνητο. 

Ο διάσημος σεφ Jamie Oliver εμπνεύστηκε από το νέο Range Rover Evoque για να μαγειρέψει. 
Προηγουμένως, στο πλαίσιο εκστρατείας προβολής της εταιρείας για το νέο της μοντέλο, ο σεφ ήταν ο πρώτος που οδήγησε το αυτοκίνητο στους δρόμους του Λονδίνου για να κάνει τα ψώνια του.
Ο ίδιος δήλωσε πως η μάρκα πάντα του ασκούσε μια ξεχωριστή γοητεία και έτσι όταν του πρότειναν να οδηγήσει το αυτοκίνητο δεν το σκέφτηκε καθόλου. 
Σύμφωνα με τον Jamie Oliver, το νέο Evoque είναι μια τεράστια απόδειξη για την αξία της βρετανικής μάρκας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Range Rover Evoque, ένα μπέιμπι-Velar [videos]

Στο νέο Range Rover Evoque, η βρετανική φίρμα διατήρησε τη σιλουέτα της πρώτης γενιάς: Ψηλή βασική γραμμή, ενιαία γυάλινη επιφάνεια, πολεμικό, μικρό σε ύψος παρμπρίζ… Εμπρός, αναγνωρίζεις μια παρόμοια σύνθεση μάσκας και φώτων με αυτήν της πρώτης γενιάς, αλλά λίγο πιο φίνα, ενώ ο θόλος των τροχών «εισβάλλει» στο καπό. 
Με βάση μια νέα αρχιτεκτονική, το Evoque 2 θα διατίθεται αρχικά με μια γκάμα έξι 4κύλινδρων κινητήρων, τριών βενζινοκινητήρων και τριών τουρμποντίζελ, από 150 έως 300 άλογα. Όλα τα μπλοκ θα υποστηρίζονται από ελαφρύ 48βολτο υβριδικό σύστημα. Αλλά η μεγάλη τεχνική καινοτομία, θα έρθει σε ένα χρόνο: Μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση, με 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα!

Για όσους αναρωτιούνται τι τελικά μαγείρεψε ο Oliver μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και να είστε χορτοφάγοι μπορεί και να κρατήσετε τη συνταγή για ένα χορτοφαγικό μπέργκερ δια χειρός του διάσημου σεφ. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube