Η Ferrari κλείνει τις παραγγελίες της Purosangue λόγω αυξημένης ζήτησης!

Η Ferrari κλείνει τις παραγγελίες της Purosangue λόγω αυξημένης ζήτησης!

Η Ferrari θέλοντας να προστατεύσει την αποκλειστικότητα της Purosangue μετά την αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει, εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει το βιβλίο παραγγελιών της.

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari έκανε το ντεμπούτο του πριν λίγες ημέρες και φαίνεται πως ήδη απολαμβάνει μια πολύ αξιοπρεπή ζήτηση από τους υποψήφιους πελάτες. Τόσο που η Ferrari ίσως αναγκαστεί να κλείσει για κάποιο διάστημα τα βιβλία παραγγελιών της.

Σύμφωνα με το Automotive News που είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον εμπορικό διευθυντή και μάρκετινγκ της αυτοκινητοβιομηχανίας, Enrico Galliera, η Purosangue έχει συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον από πελάτες από την πρώτη ώρα της αποκάλυψής της.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως αν και η Ferrari άρχισε να λαμβάνει τις πρώτες παραγγελίες για την Purosangue τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν και έγινε η αρχική ανακοίνωση για το μοντέλο, οι παραγγελίες της εκτοξεύθηκαν όταν επιβεβαιώθηκε πως θα «φοράει» τον V12 κινητήρα της 812 Superfast με απόδοση 725 PS.

Purosangue rear

Η αυξημένη ζήτηση λοιπόν υπερβαίνει τις φιλοδοξίες της Ferrari, όμως θέτει και εν αμφιβόλω την παραγωγική της δυνατότητα. Τη στιγμή που ο κύκλος ζωής της Purosangue θα είναι περίπου στα 4 με 5 χρόνια και η παραγωγή της έχει οριστεί στις 12.000 με 15.000 μονάδες, η Ferrari δεν έχει άλλη επιλογή από το να μείνει πιστή στο πλάνο της που είναι η παραγωγή της Purosangue να μην ξεπερνά ετησίως το 20% επί του συνόλου.

Παράλληλα, μέσω αυτού θα μπορέσει να διατηρήσει τη μοναδικότητα της Purosangue και να προστατέψει το κύρος της, στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για την ίδια την Ferrari. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube