Ναι, ένα μονοθέσιο F1 μπορεί να τρέξει σε χωμάτινη οβάλ πίστα! [video]

Ναι, ένα μονοθέσιο F1 μπορεί να τρέξει σε χωμάτινη οβάλ πίστα! [video]

Όλες οι οδηγικές φαντασιώσεις μπορεί να γίνουν σήμερα πραγματικότητα.

Είναι φυσικό, όλοι οι βενζινοαίματοι να έχουν φαντασιώσεις σχετικές με την οδήγηση.

Μπορεί, ας πούμε, κάποιος να θέλει να οδηγήσει μια Koenigsegg Regera στην ειδική Ouninpohja του Ράλι Φιλανδίας – ξέρετε, αυτή με τα άλματα. Ή να φαντασιώνεται ότι γυρίζει με ένα drift-car το σιρκουί του Μονακό.

Τέτοια πράγματα απλά δεν γίνονται στον πραγματικό κόσμο. Γι’ αυτό όμως υπάρχουν τα video games και οι προσομοιωτές. Χάρη σε υπέρ-ρεαλιστικά παιχνίδια όπως το Forza Motorsport ή το Gran Turismo, μπορούμε να ζήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα, από την οδήγηση ενός super-truck στο Nürburgring μέχρι αυτήν ενός μονοθεσίου Formula 1 σε χωμάτινη οβάλ πίστα.

Έτσι, ο YouTuber Sim Racing SKeijmel αποφάσισε να βάλει μια Williams FW31 του 2009, σαν αυτή που οδηγούσε ο Nico Rosberg, σε πίστα dirt oval”. Μέσω του δημοφιλούς προσομοιωτή iRacing, βέβαια, διότι φαντάζεστε τα μούτρα της Claire Williams αν της ζητούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στον πραγματικό κόσμο…

Όμως, χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία, μπορούμε τα το δούμε να πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια μας. Και, με τον κινητήρα Toyota V8 2.4 των 750 ίππων, την πίσω κίνηση και τα σλικ λάστιχα, η Williams γυρίζει υπέροχα. Δείτε και μόνοι σας πώς, στο video που ακολουθεί:

[Πηγή: Road & Track]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube