Η Rimac Nevera στην Ευρώπη με δωρεάν φόρτιση για 8 χρόνια

Η Rimac Nevera στην Ευρώπη με δωρεάν φόρτιση για 8 χρόνια

Το ασύγκριτα ισχυρό ηλεκτρικό, Rimac Nevera έρχεται στην Ευρώπη με εξασφαλισμένη δωρεάν φόρτιση για οχτώ χρόνια.

Rimac Nevera

Η Rimac Nevera είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής παγκοσμίως. Με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 2,1 εκατομμύρια δολάρια και την παραγωγή του να περιορίζεται σε 150 αντίτυπα απευθύνεται σε λίγους και τυχερούς.

Όποιος κάτοικος της Ευρώπης αγοράσει το κροατικό hypercar θα λάβει ένα συμβολικό δώρο. Ποιο είναι αυτό; Η δυνατότητα να το φορτίζει δωρεάν για τα επόμενα οχτώ χρόνια στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Ionity, μίας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών στο πεδίο των φορτιστών στην Γηραιά Ήπειρο.

Το πανευρωπαϊκό δίκτυο υπερταχείας φόρτισης της Iονιτυ περιλαμβάνει περισσότερους από 500 σταθμούς τοποθετημένους στρατηγικά κατά μήκος των μεγαλύτερων αυτοκινητοδρόμων της Ευρώπης, προκειμένου να διευκολύνει τα ταξίδια των κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων (ή ηλεκτρικών hypercar εν προκειμένω).

Αγοράζεις Rimac Nevera (έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων); Παίρνεις δώρο φόρτιση για οχτώ χρόνια

Rimac Nevera

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ionity με ταχυφορτιστές DC στα 400 kW!

Η τεχνολογία HPC που χρησιμοποιεί η Ionity εγγυάται μια γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, εξασφαλίζοντας ότι οι στάσεις για μία φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα είναι πραγματικά ολιγόλεπτες.

«Όταν ο κόσμος σκέφτεται τη Rimac, έχει στο μυαλό τους τις επιδόσεις-ρεκόρ που έχει καταφέρει η Nevera, αλλά και τις καινοτόμες τεχνολογίες που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εταιρείας. Παρόλα αυτά, η Nevera εξελίχθηκε πρωταρχικά ως ένα hyper GT, κι όχι ως ένα αυτοκίνητο για την πίστα. Με άλλα λόγια είναι ένα hypercar πολύ φιλικό προς τον χρήστη. Η συνεργασία με την Ionity μάς επιτρέπει να πάμε αυτήν την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Mate Rimac, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Rimac.

Στο κομμάτι των επιδόσεων, η Rimac Nevera κινείται από τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ συνδυαστικής απόδοσης 1.914 PS και 2.360 Nm ροπής. Οι ηλεκτροκινητήρες του αντλούν ενέργεια από μια υδρόψυκτη μπαταρία χωρητικότητας 120 kWh που του εξασφαλίζει αυτονομία περί τα 500 km. Το σπριντ για τα 100 km/h από στάση ολοκληρώνεται σε μόλις 2" και τα πρώτα 402 m έρχονται σε μόλις 8,6"!

Rimac Nevera

Με την βοήθεια των ταχυφορτιστών 350 Kw της Ionity μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 80% σε μόλις 25 λεπτά. Νούμερα το δίχως άλλο συνολικά εντυπωσιακά.

Τώρα βέβαια το κατά πόσο ένας άνθρωπος που διαθέτει δύο εκατομμύρια δολάρια για την αγορά ενός αυτοκινήτου έχει ανάγκη από δωρεάν φόρτιση είναι μία άλλη συζήτηση!

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube