H Tesla παρέδωσε ένα Model X με διαφορετικά ελαστικά εμπρός και πίσω!

H Tesla παρέδωσε ένα Model X με διαφορετικά ελαστικά εμπρός και πίσω!

Ένα ολοκαίνουργιο Tesla Model X Plaid έφτασε στα χέρια του ιδιοκτήτη του με θερινά ελαστικά Μichelin εμπρός και Continental τεσσάρων εποχών πίσω!

Άλλη μια γκάφα της Tesla κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μετά το καινούργιο Tesla Model 3 Perfornamce που παραδόθηκε με το ένα τακάκι από τα φρένα να απουσιάζει, ήρθε η σειρά ενός Model X Plaid να φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του με διαφορετικά ελαστικά εμπρός και πίσω.

Συγκεκριμένα, μετά από αναμονή έξι μηνών έφτασε η στιγμή για τον Ethan να παραλάβει το ολοκαίνουργιο του Model X Plaid που είχε παραγγείλει. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

 

 

Στην πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητο συνειδητοποίησε ότι τα εμπρός ελαστικά ήταν Michelin Latitude Sport 3, ενώ τα πίσω ήταν Continental CrossContact LX Sport. Πέρα από τη διαφορετική μάρκα, η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ των ελαστικών είναι ότι τα πρώτα είναι θερινά και τα τελευταία είναι τεσσάρων εποχών!

Όπως ήταν φυσικό, ο ιδοκτήτης επικοινώνησε άμεσα με την Tesla, η οποία δέχθηκε όπως είναι λογικό να αντικαταστήσει τα ελαστικά, ενημέρωσε όμως τον Ethan ότι για την τοποθέτηση του σωστού σετ ελαστικών θα πρέπει να περιμένει λίγες ημέρες λόγω έλλειψης αποθέματος.

 

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, κοιτώντας το νέο του απόκτημα με περισσότερη λεπτομέρεια ανακάλυψε σημάδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά και διάφορα μη ευθυγραμμισμένα πάνελ.

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τον Ethan να επιστρέψει το αυτοκίνητο πίσω στην Tesla. Αφού απέρριψε το συγκεκριμένο Model X, ο κατασκευαστής τον ενημέρωσε ότι για να παραλάβει το νέο του Tesla θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τον Ιούλιο!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube