H Pagani ετοιμάζει πολυτελή ουρανοξύστη στο Μαϊάμι

H Pagani ετοιμάζει πολυτελή ουρανοξύστη στο Μαϊάμι

Διαμέρισμα Pagani; Κι όμως, είναι πιο φθηνό από μερικά 4τροχα δημιουργήματά της.

Pagani

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες και στον τομέα των πολυτελών κατοικιών. Έχουμε ήδη δει τις απόπειρες των Aston Martin, Bentley, Mercedes και Lamborghini. Τώρα, έρχεται να τους συνδράμει κι η Pagani, η οποία θα συνεργαστεί με την Riviera Horizons για έναν πολυτελή ουρανοξύστη στο North Bay Village της Φλόριντα.

Γνωστός ως Pagani Residences, ο ουρανοξύστης θα αποτελεί μια «μπουτίκ πολυτελών κατοικιών με εσωτερικούς χώρους σχεδιασμένους από την Pagani Arte».

Εξωτικός κατασκευαστής και να μην έχει τον δικό του ουρανοξύστη;

Θα έχει 28 ορόφους και θα φιλοξενεί 70 κατοικίες με δύο έως τέσσερα υπνοδωμάτια. Θα κυμαίνονται σε μέγεθος από 186 έως 307 τετραγωνικά μέτρα. Θα υπάρχουν τέσσερις κατοικίες ανά όροφο και θα έχουν εκτεταμένες εξωτερικές βεράντες με εμβαδόν έως και 97 τετραγωνικά μέτρα.

Pagani

Οι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν ρετιρέ με σαφώς μεγαλύτερη ευρυχωρία: Τουλάχιστον 641 τετραγωνικά μέτρα κι έως 409 τετραγωνικά μέτρα υπαίθριων χώρων. Ορισμένα από αυτά θα έχουν μάλιστα κι ιδιωτικές πισίνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Καμπίνα τζετ σχεδιασμένη από την Pagani

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δηλώνει περίτρανα ότι οι εσωτερικοί χώροι θα είναι «θα εμπνέονται και θα αντικατοπτρίζουν τον συνδυασμό της τέχνης και της επιστήμης που πετύχαινε ο Leonardo Da Vinci». Υπόσχονται να «συνδυάσουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική με τεχνολογία αιχμής, μια μαρτυρία της τεχνικής που δημιούργησε η Pagani Arte».

Pagani

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube