Πολυκατοικία με ασανσέρ για supercars στο Miami [video]

Πολυκατοικία με ασανσέρ για supercars στο Miami [video]

Αν μένεις σε διαμέρισμα του Porsche Design Tower μπορείς να ανεβάσεις το αυτοκίνητό σου στο σαλόνι σου, ακόμα κι αν αυτό βρίσκεται στον 56ο όροφο.

Για έναν βενζινοαίματο με παχύ πορτοφόλι, κάποιο από τα 132 διαμερίσματα του ουρανοξύστη Porsche Design Tower ίσως να είναι το ιδανικό σπίτι.

Πέρα από τη θέα σε ολόκληρο το Miami, που είναι παραπλήσια με των υπόλοιπων ψηλών κτιρίων της περιοχής, το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το Porsche Design Tower από οποιονδήποτε άλλο ουρανοξύστη είναι το ασανσέρ. Όχι αυτό για τους ανθρώπους, αλλά εκείνο για τα αυτοκίνητα. Κάθε κάτοικος μπορεί να ανεβάσει το αυτοκίνητό του στο σαλόνι του, σε οποιονδήποτε από του 56 ορόφους κι αν μένει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα απίστευτο γκαράζ γεμάτο Ferrari [video]

Φυσικά, το είδος των αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιούν αυτό το ασανσέρ είναι μάλλον δεδομένο: Οτιδήποτε λιγότερο από πανάκριβα supercars θα ήταν μάλλον ντροπή για κάποιον που δίνει έως και $40.000.000 για να αποκτήσει ένα τέτοιο διαμέρισμα. Αυτή η τιμή αντιστοιχεί στο ρετιρέ του 56ου ορόφου, στο οποίο βρέθηκαν πρόσφατα οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας της Lamborghini στο Miami για να παραλάβουν μια μικρή συλλογή, αποτελούμενη από μια Aventador SV, μια Huracan Spyder και μια Lotus Evora.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτό είναι το γκαράζ ενός εκδότη περιοδικού αυτοκινήτου [video]

Είναι κατανοητό βέβαια ότι με ένα διαθέσιμο ασανσέρ για 132 διαμερίσματα, η διαδικασία της εισόδου/εξόδου κάθε αυτοκινήτου παίρνει αρκετή ώρα. Οπότε φανταζόμαστε ότι κάτω από το Porsche Design Tower υπάρχει και ένα τεράστιο υπόγειο γκαράζ, γι’ αυτούς που αντί να αγναντεύουν τη θέα αγκαλιά με τη Lamborghini τους, προτιμούν να την έχουν διαθέσιμη για βόλτα ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube