Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “I Am Paul Walker” [video]

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “I Am Paul Walker” [video]

Η ταινία για την «πολύ γεμάτη ζωή» του αδικοχαμένου σταρ θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου.

Το Σάββατο, 11 Αυγούστου, είναι η μέρα που οι φαν του Paul Walker θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη ζωή του σταρ των Fast & Furious.

Το ντοκιμαντέρ “I Am Paul Walker” θα προβληθεί από το Paramount Network, και από το τρέιλερ φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει πολλές συνεντεύξεις, πλάνα του Walker μέχρι κι από την παιδική του ηλικία, και άλλα στοιχεία που θα φορτίσουν συγκινησιακά τους οπαδούς του ηθοποιού.

Όλοι γνωρίζουν τον Walker ως Brian O’Connor, τον πρώην πράκτορα που εμπλέκεται σε κόντρες και περιπέτειες στις ταινίες της σειράς Fast & Furious. Το ντοκιμαντέρ όμως επικεντρώνεται στην προσωπική του ζωή, στη δράση του εκτός κινηματογράφου, στις φιλανθρωπίες, και βέβαια στην κόρη του. Αναπόφευκτα όμως θα πραγματεύεται και την παθολογική του αγάπη για την ταχύτητα – καθώς βλέπουμε την αδελφή του να μιλά για το πόσο του άρεσε να πηγαίνει γρήγορα, από μικρό παιδί.

Ο Paul Walker παιδάκι με την αδελφή του

Αυτή του η λατρεία ήταν που του κόστισε τη ζωή στο δυστύχημα που έγινε το 2013 σε λεωφόρο της Santa Clarita, στην California. Όπως σίγουρα ξέρετε, η Porsche Carrera GT που οδηγούσε ο φίλος του, Roger Rodas, έφυγε από το δρόμο με 150 km/h (δύο φορές το τοπικό όριο ταχύτητας), χτύπησε σε ένα στύλο και δύο δέντρα και πήρε φωτιά σκοτώνοντας και τους δύο επιβάτες της.

Η έρευνα των Αρχών βρήκε ότι όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου λειτουργούσαν άψογα και η αιτία του δυστυχήματος ήταν αποκλειστικά η υπερβολική ταχύτητα. Όμως αυτό δεν εμπόδισε την κόρη και τον πατέρα του Walker να μηνύσουν την Porsche – υπόθεση που διευθετήθηκε εξωδικαστικά, με τη γερμανική εταιρεία να πληρώνει ένα ποσό που δεν έγινε γνωστό.

Το ντοκιμαντέρ θα πραγματεύεται και το δυστύχημα, όμως σε ποια έκταση θα το κάνει θα το μάθουμε στις 11 Αυγούστου.
 
[Πηγή: Paramount Network / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube