Paul Walker: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από την Paramount [video]

Paul Walker: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από την Paramount [video]

Θα πραγματεύεται την καριέρα του στη μεγάλη οθόνη, αλλά επίσης τα πάθη και τη δράση του εκτός Hollywood.

O αδικοχαμένος ηθοποιός είχε, μεταξύ άλλων, πάθος με τη διατήρηση των ωκεανών, ενώ είχε βοηθήσει ενεργά στην αποκατάσταση της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2010.

Στους φίλους του αυτοκινήτου και του κινηματογράφου, ο Walker ήταν βέβαια γνωστός ως ο Brian O’Conner, πρωταγωνιστής στη σειρά ταινιών Fast & Furious. Στην καριέρα του όμως είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες, όπως οι The Skulls, Into the Blue, Flags of our Fathers και Bobby Z, μεταξύ άλλων.

Το νήμα της ζωής του Walker κόπηκε βίαια στις 30 Νοεμβρίου του 2013, όταν η Porsche Carrera GT στην οποία επέβαινε με οδηγό το φίλο του Roger Rodas, βγήκε από το δρόμο σε λεωφόρο της Santa Clarita, California, χτύπησε σε στύλο και σε δύο δέντρα και τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο Walker ήταν 40 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Σκοτώθηκε ο Paul Walker

Τα γυρίσματα για την ταινία Furious 7 δεν είχαν τελειώσει ακόμη, οπότε το στούντιο αναγκάστηκε να επιστρατεύσει γραφιστικά προγράμματα CGI σε κομπιούτερ και να επιστρατεύσει τα αδέλφια του Walker, Caleb και Cody, για να αναπληρώσει τον ηθοποιό στις σκηνές που απέμεναν.

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, που θα γυρίσει το δίκτυο Paramount, θα λέγεται I Am Paul Walker” και παραγωγός θα είναι ο Derik Murray, που ήταν υπεύθυνος για πολλά άλλα αντίστοιχα ντοκιμαντέρ, όπως τα I Am Dale Earnhardt, I Am Evel Knievel και I Am JFK Jr.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Adrian Buitenhuis, που έχει επίσης γυρίσει το I Am Heath Ledger, για τον Αυστραλό ηθοποιό που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

[Πηγή: Paramount Entertainment Network]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube