Συμβιβασμός της κόρης του Paul Walker με την Porsche

Συμβιβασμός της κόρης του Paul Walker με την Porsche

Η αγωγή της Meadow Walker, κόρης του αδικοχαμένου Paul Walker, εναντίον της Porsche, λύθηκε τελικά εξωδικαστικά.

Η Meadow Walker έχει ήδη αποζημιωθεί με $10,1 εκατ. από την οικογένεια του Roger Rodas, του οδηγού της Porsche Carrera GT μέσα στην οποία σκοτώθηκαν ο ίδιος και ο πατέρας της, Paul Walker.

Αυτό που εκκρεμούσε να εκδικαστεί ήταν η αγωγή που είχε καταθέσει στις αρχές τις φετινής χρονιάς η 18χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού εναντίον της Porsche Β. Αμερικής, για προσπάθεια απόκρυψης σημαντικών στοιχείων σχετικά με το δυστύχημα. Συγκεκριμένα, γινόταν λόγος για αλλοίωση του περιεχομένου ενός e-mail στο οποίο ένα διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας ομολογούσε πως οι 200 από τις 1.280 Carrera GT είχαν καταστραφεί ολοσχερώς μέσα σε δύο χρόνια από την κυκλοφορία του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτοκίνητα της συλλογής του Paul Walker πωλήθηκαν παράνομα

Σήμερα, βάσει εγγράφων που έφτασαν στα χέρια των συντακτών του The Blast, φαίνεται ότι στις 16 Οκτωβρίου επήλθε συμβιβασμός μεταξύ της Meadow Walker και της Porsche B. Αμερικής. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον συμβιβασμό δεν έγιναν γνωστές, όμως και οι δύο πλευρές ζητούν πλέον να αποσυρθεί και η κατηγορία πως ο θάνατος του Walker ήταν συνέπεια μηχανικής αστοχίας ή κακού σχεδιασμού του αυτοκινήτου.

Υπενθυμίζεται ότι στη μήνυση που είχε καταθέσει η Meadow Walker το 2015, ισχυριζόταν ότι αφενός το αυτοκίνητο είχε «προβλήματα αστάθειας», και αφετέρου ότι ο πατέρας της είχε επιζήσει από τη σύγκρουση αλλά είχε παγιδευτεί από τη ζώνη του, η οποία δεν λυνόταν, κι έτσι κάηκε ζωντανός.  

[Πηγή: The Blast]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube