BMW i3: Στην παραγωγή μέχρι το 2024

BMW i3: Στην παραγωγή μέχρι το 2024

Δεν προβλέπεται μεσοπρόθεσμα αντικατάσταση για το ηλεκτρικό i3, τουλάχιστον μέχρι το ’24, αν και συζητείται η αναβάθμισης της μπαταρίας του.

Οι Γερμανοί συνάδελφοί μας από την εφημερίδα Leipziger Volkszeitung αναφέρουν στο web την συζήτησή τους με υπεύθυνο επικοινωνίας της BMW για το μέλλον του i3. Το μοντέλο που λανσαρίστηκε το 2013 δεν θα αποσυρθεί τόσο γρήγορα, παρά τις χαμηλές πωλήσεις του.

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο ενημέρωσης, η BMW i3 θα κατασκευάζεται μέχρι το 2024. Μέσο ενημέρωσης που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το Electrive, υποστηρίζει επίσης ότι θα υπάρξει εξέλιξη του i3 από πλευράς μπαταριών στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021, κάτι που θα του επιτρέψει να παραμείνει στην κατάλογο της εταιρείας για τρία τέσσερα ακόμη χρόνια. 

Να σημειώσουμε εδώ, ότι το BMW i3 πλήττεται από υψηλή τιμή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, σε συνδυασμό με τη σχετικά χαμηλή αυτονομία του.

Το 2024 θα σηματοδοτήσει ως εκ τούτου το τέλος του BMW i3 στην τρέχουσα μορφή του. Η γκάμα του Μονάχου θα εμπλουτιστεί από την 100% ηλεκτρική 1 Series, την μπερλίνα i4, την iX3 και το μοντέλο παραγωγής του iNext.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube