Αυτή είναι η Audi Sport [video]

Αυτή είναι η Audi Sport [video]

Το σπορ παρακλάδι της Audi μετονομάστηκε πριν μερικούς μήνες και το νέο 5λεπτο βίντεο μας παρουσιάζει την δυναμική του.

Το σπορ τμήμα της Audi με τις αρκετές αγωνιστικές δάφνες μετονομάστηκε από Audi quattro GmbH σε Audi Sport GmbH και λειτουργεί υπό τις οδηγίες του πρώην αφεντικού της Lamborghini, Stephan Winkelmann.

Το 5λεπτο βίντεο της Audi USA μας παρουσιάζει τις ομοιότητες που έχουν τα R8 και RS3 με τα αντίστοιχα αγωνιστικά, ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει και να επιδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ικανότητές τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Audi R8 @ Serres Racing Circuit [video]

Ακόμα, το προσεγμένο βίντεο μας δείχνει και την έκδοση RS του TT, ενώ δίνει έμφαση και στην διόγκωση της οικογένειας μοντέλων Audi Sport.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το ανανεωμένο Audi RS3 Sedan

Υπενθυμίζουμε ότι το τμήμα Audi Sport έχει αρκετή δουλειά για τους επόμενους 12 μήνες, μιας και εργάζεται πάνω σε έξι νέες εκδόσεις μοντέλων με στόχο την συνεχή άνοδο των πωλήσεων των σπορ Audi. Στόχος, βέβαια είναι ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας που «τρώνε» και οι BMW M και Mercedes-AMG.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το νέο Audi RS5

Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των εξειδικευμένων εμπόρων της εταιρείας θα αυξηθεί από τους 370 του 2016 στους 600 μέχρι και το τέλος του 2017, πράγμα που σημαίνει ότι θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube