Αυλαία στις ΗΠΑ για την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Αυλαία στις ΗΠΑ για την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Ορέγεστε Giulia Quadrifoglio και την αντίστοιχη Stelvio; Καλύτερα να βιαστείτε, λέει η Alfa Romeo. Η είδηση ισχύει προσώρας για τις ΗΠΑ, οσονούπω και για την Ευρώπη.

Giulia Quadrifoglio

Είναι το τέλος μιας εποχής και μια ζοφερή στιγμή για τους λάτρεις της Alfa Romeo, καθώς η ιταλική μάρκα θα σταματήσει επίσημα τις πωλήσεις των πιο συναρπαστικών μοντέλων της με κινητήρες εσωτερικής καύσης στην Αμερική φέτος. 

Η τρέχουσα γκάμα των Giulia Quadrifoglio και της αντίστοιχης Stelvio θα παύσει τον Ιούνιο, με τις παραγγελίες να σταματούν τον Απρίλιο.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται απευθείας από τον Larry Dominique, τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Alfa Romeo Βόρειας Αμερικής. Έγραψε στο LinkedIn ότι οι αγοραστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια Giulia Quadrifoglio ή μια Stelvio αντίστοιχων προδιαγραφών, θα πρέπει να σπεύσουν για παραγγελία το συντομότερο δυνατό.

Αν κάποια θερμικά μοντέλα αξίζει να διατηρηθούν στον αιώνα τον άπαντα, η Giulia κι η Stelvio Quadrifoglio ανήκουν σε αυτά

«Τα μοντέλα Alfa Romeo Quadrifoglio αποχαιρετούν στη Βόρεια Αμερική, προς το παρόν», έγραψε ο Dominique.

Giulia Quadrifoglio

«Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε μία Giulia Quadrifoglio με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς συνεχίζουμε τη μεταμόρφωσή μας προς ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της Ιστορίας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στο σφυρί μία από τις 10 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Racing

«Η ευκαιρία να παραγγείλετε μια Giulia Quadrifoglio του 2024 ή μια Stelvio Quadrifoglio θα ολοκληρωθεί για την αγορά της Βόρειας Αμερικής στα τέλη Απριλίου 2024», πρόσθεσε.

Giulia Quadrifoglio

«Τα τελευταία μοντέλα Quadrifoglio μόνο με εσωτερική καύση για τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα βγουν από το εργοστάσιο του Cassino τον Ιούνιο του 2024».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Quadrifoglio Carbon Edition: μόνο 130, μόνο για τις ΗΠΑ

Χρησιμοποιώντας έναν κινητήρα V6 2,9 lt που προέρχεται από τη Ferrari, οι κάτοχοι των Quadrifoglio απολαμβάνουν 520 PS και 600 Nm. Τόσο η ιταλική μπερλίνα, όσο και το ταχύτατο SUV, αποτελούν από τις πιο οδηγοκεντρικές προτάσεις στην κατηγορία τους.

Giulia Quadrifoglio

Η Alfa Romeo υπόσχεται ακόμα πιο καταιγιστικές επιδόσεις με την ηλεκτρική Giulia Quadrifoglio. Αναμένεται του χρόνου κι οι ιθύνοντες της Stellantis έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι θα αποδίδει 1.000 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Άφησε την Giulia Quadrifoglio για σέρβις, τη βρήκε καβάλα σε 911

Θα καταφέρει όμως να βγάζει αντίστοιχο συναίσθημα με τη σημερινή θερμική έκδοση;

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube