Aston Martin Valkyrie πωλείται έναντι 39 bitcoin

Aston Martin Valkyrie πωλείται έναντι 39 bitcoin

Έχεις στη διάθεσή σου 39 bitcoin; Μπορείς να πας στην Ολλανδία και να γυρίσεις με μία Aston Martin Valkyrie!

Aston Martin Valkyrie

Η Aston Martin Valkyrie είναι ένα πολυτελές hypecar που έκανε ντεμπούτο το 2022. Ασφαλώς και πρόκειται για ένα σπάνιο αυτοκίνητο, με μόλις 150 αντίτυπα, που υπερβαίνει τα 1.000 άλογα. Κάτι που φυσικά επηρεάζει και την τιμή του, που είναι αντίστοιχα υπερυψηλή, κοντά στα $3.500.000.  

Στην Ολλανδία όμως, υπάρχει μία Aston Martin Valkyrie που πωλείται για 39 bitcoin. Είναι όμως τόσο «φθηνή» όσο ακούγεται; Ένα bitcoin αξίζει περίπου €65.000. Επομένως, η πραγματική αξία της Aston Martin Valkyrie ανέρχεται σε €2.530.000. Η τιμή της είναι μεν καλύτερη αλλά παραμένει αρκετά αλμυρή!

Αν έχεις 39 bitcoin, ήτοι €2.530.000 μπορείς να πεταχτείς μέχρι την Ολλανδία και να αποκτήσεις την Aston Martin Valkyrie

Aston Martin Valkyrie

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αγοράζεις Ferrari και πληρώνεις με κρυπτονομίσματα!

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που διατύπωσαν τις αμφιβολίες τους για την ύπαρξη της συγκεκριμένης Valkyrie. Για τον λόγο αυτό, ζήτησαν από τον πωλητή να δημοσιεύσει μια φωτογραφία. Στην οποία θα φαινόταν τόσο το αυτοκίνητο όσο και μια εφημερίδα για να πιστοποιεί τη χρονική στιγμή. Όπως και έγινε.

Η Aston Martin Valkyrie δεν έχει πινακίδες, έχει όμως πιστοποιητικό συμμόρφωσης. Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, ο πωλητής θα στείλει έναν συνεργάτη από τη Γερμανία για να βοηθήσει στα διαδικαστικά. Φυσικά, πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση είναι απαραίτητη η απόδειξη ύπαρξης των συγκεκριμένων κεφαλαίων.

Aston Martin Valkyrie

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως το υβριδικό σύστημα κίνησης του hypercar, του οποίου το θερμικό μέρος είναι ένας V12 κινητήρας, αποδίδει μέγιστη ισχύ 1.176 PS και 901 Nm. Συγκεκριμένα, ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 6,5 λίτρων της Cosworth αποδίδει 1.014 PS στις 10.500 rpm και 734 Νm στις 7.000 rpm, με τον κόφτη να βρίσκεται στις 11.100 rpm. Τέλος, το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που εξελίχθηκε από τη Rimac (μπαταρία) και την Integral Powertrain Ltd. (ηλεκτροκινητήρας), προσφέρει επιπλέον 162 PS και 274 Nm.
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube