Νικελωμένο Tesla Model X περνάει πάνω από λιμουζίνα [video]

Νικελωμένο Tesla Model X περνάει πάνω από λιμουζίνα [video]

Αν το Tesla Model X μπορεί να μετατραπεί σε monster truck, σκεφτείτε το Cybertruck!

Tesla Model X

Ήσυχη κι οικολογική μετακίνηση, με γκάζια hypercar; Υπό κανονικές συνθήκες, αυτά προσφέρει το Tesla Model X Plaid, αλλά όχι αν μπλέξει με θεότρελους Αμερικανούς. Το συγκεκριμένο βρήκε τον μπελά του και φόρεσε πελώρια ελαστικά, ώστε να γίνει monster truck.

Αλλά γιατί αυτό το Tesla Model X έχει αμάξωμα καλυμμένο με νίκελ; Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου περιέχουν νικέλιο, οπότε γιατί να μην κολλήσουμε νικέλια σε ολόκληρο το πλάτος ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

Πάντα ακροβατώντας ανάμεσα στην πρωτοπορία και την κακογουστιά, οι Αμερικανοί κάνουν διάφορα τρελά απλώς... επειδή μπορούν!

Το χημικό στοιχείο Νικέλιο είναι μέταλλο με ατομικό αριθμό 28 κι ατομικό βάρος 58,71. Ειδικό βάρος 8,9, θερμοκρασία τήξης 1.453 C° και θερμοκρασία βρασμού 2.732 C°.

Tesla Model X

Επιβαρύνει το ήδη βαρύ Tesla Model X Plaid των 1.020 ίππων και σχεδόν 2,5 τόνων κατά 140 περίπου kg. Τόσο όσο να δυσχεραίνει τη λειτουργία των πίσω θυρών, που ανοίγουν προς τα πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lucid Gravity, ρίχνει στο Model X σε πολυτέλεια κι αυτονομία

Αλλά αν αυτό σας φαίνεται περίεργο, τι θα πείτε για τα πελώρια ελαστικά; Δεν υπάρχει λογική στην χρήση τους, μόνο η μούρλα των Αμερικανών και το αέναο κυνήγι των κλικ στο Διαδίκτυο.

Με 1.420 Nm, το Plaid προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυλίσει τους τροχούς των 66 ιντσών. Πρώτα τοποθετήθηκαν οι πίσω, αφού ανυψώθηκε με εκσκαφέα κι αυτοσχέδιες σχάρες. Για πολλά μπορούμε να κατηγορήσουμε τους διαμένοντες στη δυτική πλευρά του Ατλαντικού, αλλά όχι ότι δεν είναι ευφάνταστοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πρώην κατεστραμμένο Tesla Model X βολτάρει στην Ουκρανία!

Αφού φορέθηκαν κι οι μπροστινοί τροχοί, το πιο παράξενο Tesla Model X που κύλισε ποτέ σε οδόστρωμα, χρειάστηκε αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες για να καβαλήσει την οροφή της λιμουζίνας.

Tesla Model X

Όχι, τα πραγματικά monster trucks δεν χρειάζεται να νιώθουν ότι απειλούνται, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι το θέαμα που μας πρόσφερε η ομάδα του Johnny B Good ήταν μοναδικό. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Φορτίζουν το ηλεκτρικό Tesla Model X κάνοντας ποδήλατο!

Ελπίζουμε να υπάρξει κάποιο μελλοντικό βίντεο, όπου το θηριώδες EV θα κινηθεί εκτός δρόμου φορώντας τα νέα του πατούμενα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube