Πρώην κατεστραμμένο Tesla Model X βολτάρει στην Ουκρανία!

Πρώην κατεστραμμένο Tesla Model X βολτάρει στην Ουκρανία!

Τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα αποκαλύπτουν κάποιες φορές εκπληκτικές ιστορίες. Ο Jay Yarow, για παράδειγμα, με έκπληξη ανακάλυψε ότι το Tesla Model X που έστειλε στην πρέσα, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί στην Ουκρανία.

Tesla Model X

Η αποσυναρμολόγηση ενός κατεστραμμένου αυτοκινήτου για τη μεταπώληση των ανταλλακτικών δεν είναι κάτι νέο στη βιομηχανία ανακύκλωσης αυτοκινήτων. 

Αλλά μερικές φορές, αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια παίρνει διαφορετική τροπή. Απόδειξη, αυτή την ασυνήθιστη ιστορία ενός κατεστραμμένου Tesla Model X που βρέθηκε στην Ουκρανία με κάποιον να το οδηγεί.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2022 όταν ο δημοσιογράφος του αμερικανικού καναλιού CNBC, Jay Yarow, υποχρεώθηκε να αποχωριστεί το Tesla Model X που του ανήκε, το οποίο είχε χαρακτηριστεί αυτοκίνητο προς διάλυση.

Η Ουκρανία θα ήταν η τελευταία χώρα που θα περίμενες να εμφανιστεί ένα Tesla Model X ταξινομημένο και με εντολή διάλυσης στις ΗΠΑ

Tesla Model X

Όπως και πολλοί άλλοι με το ίδιο διαχειριστικό καθεστώς, το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο εμφανίστηκε στη συνέχεια στον ιστότοπο διαφημίσεων και δημοπρασιών Copart. Μια εταιρεία για επαγγελματίες που ειδικεύονται σε αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ιδιαίτερα μεγάλη ζημιά για να τα ξαναβγάλουν στον δρόμο.

Λίγους μήνες αργότερα, το Model X συνδέθηκε με τον λογαριασμό του στην Tesla και ως κερασάκι στην τούρτα, η τοποθεσία του αυτοκινήτου έδειξε την Ουκρανία.

Δεδομένης της κατάστασης του αυτοκινήτου που ήταν να πάει για σκραπ, ήταν δύσκολο για τον Jay Yarow να φανταστεί εκείνη τη στιγμή ότι το αυτοκίνητο ήταν ακόμα στον δρόμο. 

Ο ενσωματωμένος υπολογιστής απλώς επαναπρογραμματίστηκε σε ένα συνεργείο ανταλλακτικών Tesla στην Ουκρανία; Ήταν ένα σφάλμα της εφαρμογής; Ο Jay Yarow πάντως, δεν άργησε να ανακαλύψει ότι το Model X κυκλοφορούσε ακόμα. 

Η ιστορία του λογαριασμού του Jay Yarow στο Spotify δείχνει ακόμη ότι ο νέος ιδιοκτήτης του αγαπά ιδιαίτερα τον ράπερ Drake στις βόλτες του. Και σαφώς δεν είναι είναι επιστρατευμένος κάπου στο ανατολικό μέτωπο… Είναι «μπίζνεσμαν» που λεν και στο Αμέρικα...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube