Η Aston Martin Vantage αποκτά νέα γρίλια από την Revenant Automotive

Η Aston Martin Vantage αποκτά νέα γρίλια από την Revenant Automotive

Ένα facelift της μικρής Aston Martin για όσους αντιπαθούν τις μεγάλες γρίλιες.

Η νέα γενιά της Aston Martin Vantage που παρουσιάστηκε το 2017 εμπνευσμένη από το πρωτότυπο DB10 που οδηγούσε ο James Bond είχε όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν ένα βρετανικό πισωκίνητο σπορτσκαρ. Παρόλα αυτά, υπήρξαν αρκετοί που δήλωσαν απογοητευμένοι από την τεράστια γρίλια που κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του εμπρός προφυλακτήρα καταλήγοντας στο ανθρακονημάτινο σπλίτερ. Το 2020, η Aston Martin διόρθωσε κάπως το πρόβλημα με την παρουσίαση μιας ελαφρώς ανασχεδιασμένης γρίλιας στην Vantage Roadster, χωρίς όμως να δίνει οριστική λύση.

Κάπου εκεί λοιπόν εμφανίζεται η Revenant Automotive, μια βρετανική φίρμα που ανέλαβε να ανασχεδιάσει τη μάσκα της Vantage με σκοπό να την κάνει αρεστή σε όλους, μια διαδικασία που διήρκεσε 1.000 εργατοώρες.

Aston Martin Vantage by Revenant Automotive

Το πακέτο περιλαμβάνει ένα νέο προφυλακτήρα με μικρότερη γρίλια και ξεχωριστή κεντρική εισαγωγή αέρα, νέο σπλίτερ, νέες υποδοχές για τους αισθητήρες παρκαρίσματος και την κάμερα, και ένα διακριτικό έμβλημα της Revenant.

Το αποτέλεσμα δείχνει ιδιαίτερα αρμονικό για aftermarket αισθητική βελτίωση και πετυχαίνει το στόχο του που ήταν να κάνει την εμφάνιση της Vantage λίγο πιο εύπεπτη. Αν και δε γνωρίζουμε το κόστος της μετατροπής, είμαστε σίγουροι πως αρκετοί πελάτες της Aston Martin θα ζητήσουν τις υπηρεσίες της Revenant καθώς υπήρχαν άνθρωποι που δεν αγόραζαν τη νέα Vantage μόνο και μόνο λόγο της μεγάλης γρίλιας που δεν ταίριαζε με τα γούστα τους.

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, η λύση της Revenant μπορεί να είναι πιο εύκολη στο μάτι αλλά ταυτόχρονα είναι και πιο συντηρητική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι σχεδιαστές της Aston Martin σχεδίασαν ολόκληρο το αυτοκίνητο με πλήρη γνώση και αιτιολόγηση των αποφάσεών τους σε κάθε σημείο της διαδικασίας, και η τμηματική επέμβαση στο σχέδιο δεν μπορεί να υποκαταστήσει ένα εργοστασιακό facelift.

[Πηγή: Revenant Automotive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube