Επιτέλους, ο Shaquille O'Neal βρήκε αυτοκίνητο στα κυβικά του

Επιτέλους, ο Shaquille O'Neal βρήκε αυτοκίνητο στα κυβικά του

Κάποτε χρειάστηκε να ενώσει δύο Gallardo για να χωρέσει. Τώρα, ο Shaquille O'Neal μπορεί να νιώθει άνετος σε ένα όχημα τόσο τρομακτικό, όσο ο ίδιος.

Τόσα χρόνια στο ΝΒΑ, o Shaquille O'Neal συνήθιζε να τρομοκρατεί τους αντίπαλους παίκτες κι ενίοτε να κατεδαφίζει μπασκέτες. Με 216 cm και υψηλό 3ψήφιο αριθμό kg, ο Αμερικανός αστέρας δυσκολευόταν να βρει ένα όχημα που να του ταιριάζει. Τόσο σωματικά, όσο και σε στιλ.

Επιτέλους, προβλήματα τέλος για τον Shaquille O'Neal. Το Ram 1500 TRX του έτυχε της περιποίησης της Traffic Jams Motorsports και τώρα μοιάζει έτοιμο για στιγμές Αποκάλυψης. Εξ ου και το όνομά του.

Δεν ξέρουμε τι είναι πιο τρομακτικό: Να βλέπεις τον Shaquille να έρχεται με φόρα να καρφώσει κατά πάνω σου ή το αυτοκίνητό του

Shaquille O'Neal

Παρά το παρατσούκλι «Diesel» όταν έλαμπε στα μπασκετικά παρκέ, το αμερικανικό μοντέλο χρησιμοποιεί V8 κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 6,2 lt κι απόδοση 710 ίππους. Με εκτιμώμενη περιουσία $500 εκατομμυρίων, ο θρύλος των Los Angeles Lakers μπορεί να αντέξει οικονομικά οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπάρχει. Κι έχει κάμποσα γιατί τα λατρεύει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τρελαίνει το Apocalypse Hellfire 6x6 του Luka Dončić

Αλλά σε λίγα χωράει τόσο άνετα και κάνει τόση εντύπωση στους παρευρισκόμενους όσο με το θωρακισμένο Apocalypse TRX. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και καλόγουστο. Αφήνουμε την κριτική στο προσωπικό σας γούστο.

Shaquille O'Neal

Ο Shaquille O'Neal παρεβρέθηκε στην ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στην κομητεία Henry της Τζόρτζια. Αναμενόμενα, τράβηξε την προσοχή περισσότερο από οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή άλλον συμμετέχοντα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Φανταστείτε να σας κυνηγάει ο σερίφης Shaquille O’Neal με Charger Hellcat!...

Ευτυχώς για τους διαγωνιζόμενους που κυνηγούσαν το μεγάλο έπαθλο των $5.000 σε μετρητά, ο Shaquille O'Neal δεν πήρε μέρος στις δοκιμασίες με το pick-up του.

Shaquille O'Neal

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη αύξηση της ιπποδύναμης, αλλά η Traffic Jam Motorsports δύσκολα θα έμεινε μακριά από το χώρο του κινητήρα. Όχι ότι το εργοστασιακό όχημα σέρνεται, αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να ζυγίζει σημαντικά παραπάνω από τα 2.921 kg της βασικής έκδοσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι αυτοκίνητο οδηγούν καθημερινά οι αστέρες του NBA;

Κάποτε, ο Shaquille O'Neal είχε τόση λαχτάρα να αγοράσει Gallardo, ώστε δεν «κόλλησε» σε μικρολεπτομέρειες όπως ότι δεν χωρούσε στο εσωτερικό της. Έτσι, αγόρασε δύο Lamborghini και τις ένωσε μεταξύ τους, μήπως και καταφέρει να βολέψει τα 216 cm του μέσα στο ιταλικό σούπερκαρ.

Shaquille O'Neal

Η συλλογή του περιλαμβάνει πληθώρα οχημάτων, μετά των οποίων ένα επιχρυσωμένο GMC Sierra Denali, ένα Cadillac Escalade, ένα Hummer H2 και μια πολυτελή Rolls-Royce Phantom, που έχει δεχτεί τις περιποιήσεις της Mansory. Είπαμε, δεν μπορεί να περνά πουθενά απαρατήρητος.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube