Ο Shaquille ένωσε δύο Lamborghini Gallardo για να χωρέσει

Ο Shaquille ένωσε δύο Lamborghini Gallardo για να χωρέσει

Ο Shaquille O'Neal είχε τόση λαχτάρα να αγοράσει Lamborghini Gallardo, ώστε δεν «κόλλησε» σε μικρολεπτομέρειες όπως ότι δεν χωρούσε στο εσωτερικό της.

Shaquille O'Neal Lamborghini Gallardo

Ο Shaquille O'Neal χρειάστηκε να αγοράσει δύο Lamborghini Gallardo και να τις ενώσει μεταξύ τους, μήπως και καταφέρει να βολέψει τα 216 cm του μέσα στο ιταλικό σούπερκαρ.

Ως βενζινοκέφαλοι, μερικές φορές λυπούμαστε τους αθλητές της καλαθοσφαίρισης που δεν χωράνε να οδηγήσουν εξωτικά σπορ μοντέλα. Μετά θυμόμαστε ότι βγάζουν τον ετήσιο μισθό μας σε μία ώρα κι η λύπηση σταματά.

Τι κάνεις όταν δεν χωράς στο αγαπημένο σου σούπερκαρ κι έχεις πολύ βαθιές τσέπες; Αγοράζεις δύο και τα ενώνεις!

Ωστόσο, όταν ο Shaquille O'Neal των 216 cm και πολλών κιλών πόθησε την πρώτη γενιά της Lamborghini Gallardo, αλλά δεν μπορούσε να χωρέσει μέσα της, πλήρωσε για να του φτιάξουν μια επιμηκυμένη μόνο για αυτόν.

Shaquille O'Neal Lamborghini Gallardo

Στο βιβλίο του, Shaq Uncut: My Story, περιγράφει πώς δημιουργήθηκε η τεράστιου μεταξονίου Gallardo και γιατί κατέληξε να την πουλήσει. Χρειάστηκε να αγοράσει δύο μοντέλα, ένα ολοκαίνουργιο κι ένα τρακαρισμένο.

Στη συνέχεια ανέθεσε σε κατασκευαστή αμαξωμάτων από την Αργεντινή να τα ενώσει μαζί. Το αποτέλεσμα ήταν μια Gallardo που ήταν σαφώς μακρύτερη από την κανονική, αλλά δεν φαινόταν παράταιρη ή εξαμβλωματική.

Shaquille O'Neal Lamborghini Gallardo

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής δεν υπήρχε περίπτωση να χωρέσει στο ιταλικό κεντρομήχανο σούπερκαρ. Εκτός από τα 216 cm του, ζυγίζει πάνω από 140 kg.

Ούτε μετά τη μετατροπή ήταν άνετος και σίγουρα είχε εντελώς λάθος θέση οδήγησης. Καθόταν πολύ μακριά από το τιμόνι, με τα χέρια τεντωμένα, τα γόνατα πολύ λυγισμένα, την πλάτη πολύ γερμένη για να χωράει καθ' ύψος.

Shaquille O'Neal Lamborghini Gallardo

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής στη Φλόριντα, «έχασε» το αυτοκίνητο με πολλά και παραλίγο να τρακάρει. Φοβήθηκε πολύ για τη ζωή του και δεν ήθελε να οδηγήσει ξανά το δημιούργημα της εταιρείας από τη Σαντ' Άγκατα. Έχασε ένα τσουβάλι χρήματα πουλώντας την XL Gallardo στον συναθλητή του Amare Stoudemire προς $110.000, ενώ του είχε στοιχίσει πάνω από $600.000.

Δεν είναι σαφές πού βρίσκεται τώρα η Lamborghini με το εκτεταμένο μεταξόνιο. Μην εκπλαγείτε αν τα επόμενα χρόνια εμφανιστεί στις αγγελίες ή σε κάποιον οίκο δημοπρασιών. Σίγουρα θα πουληθεί πολύ ακριβότερα από τις απλές Gallardo.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube