Ο Misha Charoudin διέλυσε μια M4 στο Nürburgring [video]

Ο Misha Charoudin διέλυσε μια M4 στο Nürburgring [video]

O Misha Charoudin βίωσε ένα απίστευτο τρακάρισμα στην Πράσινη Κόλαση με BMW M4 ιδιώτη, αλλά ευτυχώς αμφότεροι βγήκαν από το όχημα σώοι κι αβλαβείς.

Misha Charoudin

Ο Misha Charoudin έχει γίνει διάσημος οδηγώντας στο όριο αυτοκίνητα ιδιωτών στο Nürburgring. Τη συντριπτική πλειοψηφία, τους τα παραδίδει πίσω σε ένα κομμάτι αλλά όχι αυτή τη φορά. Βίωσε μια τρομακτική εμπειρία, όταν η BMW M4 ιδιώτη «έχασε» τα φρένα της κι οι δύο άνδρες κινδύνευσαν να σκοτωθούν.

Ο Misha Charoudin έχει τρακάρει ξανά μέσα στην πίστα στο παρελθόν, αλλά όχι τόσο δραματικά όπως στο πιο πρόσφατο ατύχημά του. Τώρα έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, έχοντας τον ιδιοκτήτη του γερμανικού θηρίου στη θέση του συνοδηγού.

«Θα του την ξαναφτιάξω και μάλιστα καλύτερη», υπόσχεται ο Ρώσος οδηγός και τώρα ζητά τη βοήθειά μας

Misha Charoudin

Ο Πολωνός κάτοχος εμφανίζεται στο βίντεο απόλυτα υγιής, όπως άλλωστε κι ο ίδιος ο Misha Charoudin. Οι μοναδικοί τραυματισμένοι είναι ο εγωισμός του διάσημου YouTuber και βέβαια, το βαυαρικό κουπέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Misha σκίζει στο Ring E30 M3 με μοτέρ από S2000 [video]

Δεν ήταν σε εργοστασιακή κατάσταση και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η ευθύνη βαραίνει κάποιο aftermarket εξάρτημα. Γεγονός πάντως είναι ότι έπαψε να λειτουργεί το σύστημα πέδησης πριν από τη σύγκρουση.

Προς τιμήν του, ο Misha αναλαμβάνει όλη την ευθύνη, γιατί όπως λέει ο ίδιος, «όταν δεν αφήνεις το παραμικρό περιθώριο ασφάλειας κι αποφασίζεις να περάσεις τη στροφή Foxhole με όλα, τότε δεν μπορείς να αντιδράσεις αν κάτι πάει στραβά». Αλλά για αυτό δεν έχουμε τις πίστες; Για να οδηγούμε «με όλα»;

Misha Charoudin

Χωρίς δυνατότητα να φρενάρει, η BMW M4 κατευθύνθηκε προς τις μπαριέρες, με τον Ρώσο να υπολογίζει ότι προσέκρουσαν πάνω τους με 130 km/h. Το αυτοκίνητο είναι πλέον σε κακό χάλι. Το παρμπρίζ είναι θρυμματισμένο κι η κάρμπον οροφή έχει ολόκληρη τρύπα. Και το πίσω μέρος έχει πολλές ζημιές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Misha ξετρελάθηκε με την Corvette Z06 στο Ring [video]

Ως εκ θαύματος, οι δύο επιβάτες απομακρύνθηκαν ίδιες δυνάμεις, επισκέφτηκαν νοσοκομείο κι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, αλλά δεν βρέθηκε κάτι σοβαρό. Χωρίς αμφιβολία, χρωστούν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παθητική ασφάλεια που έχει προσδώσει η BMW στο ταχύτατο κουπέ της. 

Δυστυχώς, η πολιτική του Nürburgring σε τέτοιου είδους συμβάντα απαγορεύει τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο. Πάντως, ο Misha Charoudin υπόσχεται να αποκαταστήσει πλήρως την M4 με μηδενικό κόστος για τον κάτοχό της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 84χρονη λιώνει στην πίστα 911 GT3 RS και Gallardo [video]

Στην πραγματικότητα, ξεκίνησε μια καμπάνια ώστε η επισκευή να συνδυαστεί με ουσιαστικές βελτιώσεις. Θα του την επιστρέψει δηλαδή ακόμα ταχύτερη. «Για να δούμε αν μπορούμε να φτιάξουμε μια GT3 killer».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube